2 min19 maart 2020

Solliciteren bij Maatt, kan dat nog door corona?

Dat kan zeker! Ondanks dat we veel vanuit huis werken, kun je nog steeds solliciteren én voeren we nog steeds sollicitatiegesprekken.

Hoe kan ik solliciteren bij Maatt?

Solliciteren kan zoals je van ons gewend bent via www.maatt.nl/vacatures. Hier vind je al onze openstaande vacatures. Heb je een vraag over een van onze vacatures? Op elke vacaturepagina vind je de recruiter die de vacature online heeft gezet. Deze recruiter kan al jouw vragen telefonisch, via e-mail en in de meeste gevallen via Whatsapp beantwoorden.

Weet je niet precies op welke functie je wilt solliciteren, stuur ons dan een open sollicitatie, dan nemen we contact met je op als we een functie vinden die bij jou past.

Tot zover dus niets nieuws. Wat is er dan wel anders? We ontvangen alleen bezoekers op onze vestigingen als dat echt noodzakelijk is. Voor solliciteren is een kantoorbezoek niet noodzakelijk. Was je van plan om op kantoor langs te komen, om te vragen naar onze vacatures, dan verwijzen we je door  naar www.maatt.nl/vacatures. We zien je online sollicitatie graag tegemoet!

Hoe gaat een sollicitatiegesprek bij Maatt nu?

Het eerste sollicitatiegesprek vindt normaal gesproken vaak plaats op een van onze vestigingen. Onder het genot van een lekker bakje koffie nemen we jouw cv en motivatie door. Dat werkt op dit moment net even anders: de sollicitatiegesprekken gaan digitaal. Afhankelijk van de voorkeur van jouw recruiter bij Maatt zal het gesprek via de telefoon of via videobellen plaatsvinden. Voor dit eerste gesprek, zul je dus helaas je eigen kop koffie moeten zetten.

Zien wij de match op basis van dit eerste gesprek? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever. Hoe dit precies in z’n werk gaat in deze bijzondere tijd zal de Maatt recruiter met jou bespreken. Als de opdrachtgever ook enthousiast is en je aan de slag mag, zal jouw recruiter je precies uitleggen wat er nodig is om veilig aan het werk te gaan. We volgen hierin vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM.

Kan ik ook solliciteren op interne vacatures?

Ook de interne werving gaat door zoals je van ons gewend bent. Je kunt dus gewoon solliciteren op de vacatures voor onze Maatt vestigingen en ons Support Center. Recruiter Valeria zal contact met je opnemen via de e-mail, telefoon of via videobellen.

Vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Open sollicitatie

Wij gaan graag voor jou op zoek naar een baan!

Coronavirus

Zo gaat Maatt er mee om!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Kabinet neemt maatregelen voor zzp’ers – coronavirus 2

4 min3 april 2020

Kabinet neemt maatregelen voor ZZP’ers – coronavirus

4 min24 maart 2020

Brief aan onze uitzendkrachten

2 min19 maart 2020