2 min20 oktober 2022

Werken voor MAATT. Dit zijn de 3 voordelen

MAATT is een groep ambitieuze en gedreven professionals in de installatietechniek. Wij bouwen op onze monteurs. Als monteur bij MAATT maak je niet alleen gebruik van de beste tools, maar krijg je ook stoere bedrijfskleding en een goede bus. Daarnaast  zijn er ook gave activiteiten en ontmoetingen buiten het werk om. Zo leer jij jouw MAATT collega’s kennen en maken we ook plezier buiten het werk om. In deze blog lees je over de 3 voordelen van werken voor MAATT.

Lokaal aanwezig

Bij MAATT zijn we lokaal aanwezig met verschillende vestigingen in Nederland. Iedere vestiging bedient zijn eigen regio. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hebben wij projecten door heel Nederland: ook bij jou in de buurt! Als er hulp nodig is, er vragen zijn over uren of facturen of als er extra gereedschap moet komen, dan zijn onze medewerkers snel ter plaatse en natuurlijk kun je ook altijd bij ons op kantoor terecht voor vragen. Dit zijn onze MAATT vestigingen. 

Wij zijn gespecialiseerd in de installatietechniek

Wij houden ons dagelijks bezig met het bemiddelen van personeel in de installatietechniek. Hierdoor weten wij als geen ander welke medewerker bij welk soort bedrijf of project past. We weten wat er speelt in de branche en hoe we onze klanten en medewerkers het beste kunnen ondersteunen. Ook testen en trainen wij monteurs op hun competenties in ons eigen test- en trainingscentrum. Op deze manier weten wij precies wat zij/hij onze klant te bieden heeft en wat de monteur kan. Benieuwd naar onze vacatures in de installatietechniek? 

Veel aandacht voor de menselijke maat

Wij vinden het belangrijk om er voor onze monteurs te zijn en hen te helpen en ondersteunen waar nodig. Zo gaan zij met vertrouwen op pad. Wat hier ook bij hoort, zijn natuurlijk de juiste tools om te werken en een auto om naar projecten te rijden. En naast hard werken, doen we ook leuke dingen met elkaar:een borrel in onze bar, diverse uitjes en een jaarlijkse barbecue. 

De voordelen voor zzp’ers

Ook voor zzp’ers zijn er veel voordelen. Wij helpen zzp’ers bij het vinden van mooie opdrachten. Daarnaast nemen we zoveel mogelijk werk voor je uit handen, zodat jij je bezig kunt houden met jouw vak en passie. Dat betekent: geen administratieve rompslomp en achterstallige betalingen najagen. Alle administratieve werkzaamheden pakken wij voor je op! Je hoeft je geen zorgen te maken over lange betaaltermijnen of betalingsachterstanden. We maken zelfs de factuur voor je op! Op zoek naar een mooie opdracht? Wij hebben verschillende mooie ZZP opdrachten openstaan. 

Kortom, werken voor MAATT kent vele voordelen. Zowel in loondienst, als wanneer je aan de slag wil als zzp’er. Samen zijn wij een groep aanpakkers, die daadkrachtig en vol vertrouwen elke klus tot een succes brengen. Onze kennis en liefde voor het vak met daarbij een ongetemde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek. Ben je op zoek naar een toffe baan in de installatietechniek? Check dan onze vacatures!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Wat doet een detacheringsbureau in de installatietechniek?

4 min13 juni 2024

Wat doet een warmtepomp monteur? Lees het hier!

4 min30 mei 2024

Werken met internationale installateurs

4 min8 februari 2024