Daan Schennink

Mijn naam is Daan Schennink, woonachtig met mijn vrouw in Woudenberg en de trotse vader van 2 prachtige kinderen. In 2016 ben ik begonnen met werken als Recruiter bij MAATT. Op dit moment ben ik werkzaam als Teammanager van MAATT Noord Midden & Oost.

Wij focussen ons op de regio midden Nederland en Oost Nederland. We proberen hier onze klanten te voorzien van onze toppers in de Installatietechniek. Voor loodgieters, elektromonteurs en zonnepanelen monteurs bent u bij ons aan het juiste adres.

MAATT is een fantastisch bedrijf omdat je hier écht jezelf kan zijn en omdat we als team keihard werken om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen. Dit doen we met een hele leuke groep collega’s die stuk voor stuk winnaars zijn. Streven naar de beste oplossing en een stapje extra doen, maakt ons echte strijders in de installatietechniek.

Met ons team staan we elke week voor diverse uitdagingen. Elke vrijdagmiddag kijken we in onze eigen bar terug op de week. Hier proosten we samen op de mooie, leuke en grappige momenten van de week.

Ik kom graag met u in contact!

E: schennink@maatt.nl

T: +31 (0)6 15 21 61 40