Via MAATT hebben we diverse vacatures voor jou als warmtepompmonteur. Of je nu een ervaren vakman bent of net begint aan je carrière, bij ons vind je de perfecte uitdaging. We bieden verschillende profielen aan die aansluiten op jouw kennis en ervaring. De beschikbare profielen zijn:

Over het bedrijf

Deze innovatieve en snelgroeiende startup biedt slimme en geavanceerde oplossingen voor het duurzaam verwarmen van gebouwen met hybride warmtepompen. Deze warmtepompen zijn duidelijk ontworpen met het oog op een betere toekomst voor onze planeet. Het ambitieuze doel is om vóór 2030 één miljoen hybride warmtepompen te installeren. En hoe geweldig zou het zijn als jij hieraan mee kunt werken? Tijdens ons bezoek aan dit bedrijf hebben we een jong team ontmoet dat echt bezig is om op een nieuwe manier het verschil te maken. Meer informatie? Bekijk de video!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je dag samen met je collega’s onderweg naar je eerste klus. Eenmaal aangekomen bij de klant maak je eerst een praatje, daarna ga je direct aan de slag! Samen installeer je de warmtepomp volgens de tekeningen. Geen klus is jou en je collega’s te klein. Het belangrijkste? Een blije klant!

Lees meer over MAATT