Nu werkzaam als installatiemonteur bij een telecommunicatiebedrijf als KPN of Ziggo?

Momenteel ben jij werkzaam als installatiemonteur bij een bedrijf als KPN of Ziggo. Jij mist alleen hier de uitdaging en wilt graag een stap verder in de installatietechniek. Daarnaast ben jij leergierig en lijkt het jou tof om aan de slag te gaan in een groeiende markt? Dan kunnen wij als New Energy jou een toffe uitdaging bieden als Zonnepanelenmonteur of Isolatiemonteur.

De voordelen van deze functie

als zonnepanelen- of isolatiemonteur bij MAATT
  • Je krijgt een omscholingstraject vanuit het learning on the job principe;
  • Een mooi startsalaris vanaf €2300,- met groeipotentie;
  • Gelijk een jaarcontract;
  • Een mooie auto van de zaak indien geen eigen vervoer;
  • Mogelijkheden om door te groeien door middel van cursussen zoals NEN certificaat, VCA VOL en eventuele andere elektriciteitswerkzaamheden.

Benieuwd hoe dit eruit ziet?

Naomi laat het je zien in de video
Werkzaam als installatiemonteur -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

De nieuwste groene vacatures

Banen waar je aan de slag kan gaan

Enthousiast?

Wat moet je doen om de overstap te maken

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van bovenstaand, wat moet je dan precies doen om die overstap te gaan maken naar Zonnepanelenmonteur?

De eerste stap is, solliciteren met jouw CV. Daarna gaan wij deze beoordelen en nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek. Mocht wij en jij hierna nog steeds enthousiast zijn, ga jij een paar dagen meelopen in ons test en trainingscentrum alle basiskennis over wat je moet weten als Zonnepanelen monteur te leren.

Omscholingstraject

in het test- en trainingscentrum

In het test en trainingscentrum, testen en trainen wij monteurs. Vaak bestaat de omscholing uit een 3-daagse training. Waarin de eerste dag vooral veel aandacht wordt besteed aan veilig werken. Daarna richten we ons op het praktijkgedeelte, de werkzaamheden die je gaat doen.

Mogen wij jou snel verwelkomen in ons test en trainingscentrum?