Joost Peters- Rit

Hey! Mijn naam is Joost Peters-Rit, 26 jaar oud en woonachtig in Veldhoven. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit de horeca waar ik 4 jaar fulltime werkzaam ben geweest. Echter kwam ik erachter dat dit niet was waar ik het meeste voldoening uit haalde.

Bij MAATT ondervond ik direct dat de horeca raakvlakken heeft met ons bedrijf. Waarom? Binnen MAATT staat service hoog in het vaandel. Wij zorgen goed voor onze monteurs en opdrachtgevers. Het sociale aspect, met de service past dan dus ook goed bij mij!

Binnen MAATT ben ik eindverantwoordelijke voor onze vestiging in Veldhoven. Vanuit Veldhoven zijn wij gespecialiseerd in elektrotechniek, installatietechniek en duurzame techniek (solar, isolatie, ventilatie). Wij zijn actief te vinden in Limburg, Noord-Brabant en een stukje Gelderland. Onze pool aan medewerkers bestaat uit Nederlandse en Europese monteurs, zzp’ers en BBL studenten.

Bij ons staat lego boven ego, teamwork is wat ons verbindt. Onze monteurs beschikken over goede technische kennis, waardoor opdrachtgevers zorgeloos bij ons inlenen.

Wilt u dit ook ervaren? Neem dan contact op met mij.

T: 06- 55 00 07 06

E: peters-rit@covebo.nl