Jordy van Rossenberg

Mijn naam is Jordy van Rossenberg, 29 jaar oud en woonachtig in Nijkerk. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in het zadel te vinden op mijn tweewieler. Hiermee maak ik nodige kilometers, zowel in het bos als op de weg.

Sinds mijn start bij MAATT als intercedent in regio Midden-West heb ik mijn passie voor het verbinden van mensen met de juiste kansen kunnen combineren met mijn affiniteit voor de techniek. Het is fantastisch om elke dag weer bij te dragen aan het vinden van de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en gemotiveerde vakmensen.

Mijn werkgebied strekt zich uit over het westen van Nederland, waar ik mij richt op het samenbrengen van talentvolle professionals in de installatietechniek met de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om loodgieters, elektriciens of zonnepanelenmonteurs, ik sta klaar om de juiste persoon voor elke klus te vinden.

Wat MAATT anders maakt dan andere, is de sterke teamgeest en de focus op het leveren van kwaliteit in alles wat we doen. Samen streven we naar het beste resultaat en zetten we altijd dat extra stapje om onze klanten tevreden te stellen.

Ik ben trots om deel uit te maken van het MAATT-team en kijk ernaar uit om samen met jou te bouwen aan een nieuw succesverhaal!

E: jordy.vanrossenberg@maatt.nl

T: +31 (0)6 12612881