Hé ZZP’er

Je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in een zzp project in de installatietechniek bij MAATT! Bij MAATT zijn we voortdurend op zoek naar gedreven en getalenteerde vakkrachten in de elektrotechniek en installatietechniek zoals jij! Wij zijn gespecialiseerd in de installatietechniek en streven ernaar om zzp’ers te koppelen aan opdrachten waar jij als zzp’er energie van krijgt. Onze opdrachten variëren van uitdagende technische installaties tot innovatieve oplossingen in de energietransitie.

Hoe werkt het?

  1. Laat je gegevens achter: Vul eenvoudig het formulier op deze pagina in. We hebben alleen wat basisinformatie nodig om een beter beeld te krijgen van wie je bent en wat je zoekt in een nieuwe uitdaging.
  2. Wij nemen contact met je op: Zodra we je gegevens hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
  3. Ontdek jouw mogelijkheden: Samen bespreken we jouw vaardigheden, ervaring en ambities. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint in de installatietechniek, we hebben mogelijkheden voor iedereen.

 

Laat je gegevens achter

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.