Thijs Weijters

Mijn naam is Thijs Weijters (32 jaar oud) en ik ben woonachtig in het mooie Breda samen met mijn vrouw en zoon. In november 2021 ben ik begonnen bij MAATT als recruiter, na bijna 15 jaar in de Retail gewerkt te hebben. Een flinke omslag die super bevalt en de werkervaring uit de Retail komt ook binnen MAATT goed van pas.

Na ruim een jaar actief te zijn geweest als recruiter heb ik sinds Februari 2023 een 360 graden rol binnen MAATT Breda. Ik doe naast de recruitment ook het beheer van klanten. Vanuit MAATT Breda zijn we voornamelijk actief in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. We bemiddelen zonnepanelen monteurs, loodgieters en elektromonteurs.

Het leukste aan werken bij MAATT is de vrijheid die wij krijgen om het op onze eigen manier te doen. Hierdoor kan je iedere klant en kandidaat op maat bedienen en bouw je aan langdurige relaties. Uiteraard vieren we ook graag behaalde successen en dit doen we altijd gezellig met ons hele team!

E: weijters@maatt.nl

T: +31 (0)6 15088686