Zzp Leidinggevend Eerste Monteur Werktuigbouwkunde

Eindhoven MBO 40 uur Techniek en installatie V-024264
Jij motiveert je monteurs om de verwachtingen van de klant meer dan waar te maken! Samen met je collega's lever je werktuigbouwkundige installaties van super kwaliteit af. Liever werken in loondienst, solliciteer dan hier op de vacature!
Vacature Leidinggevend Eerste Monteur Werktuigbouwkunde Eindhoven

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Als loodgieter bij Maatt houd jij je bezig met de installatie van gas-, water- en cv-installaties. Uitdagende werktuigbouwkundige nieuwbouw- en renovatieprojecten vind je bij ons in alle soorten en maten. Zo kun je jouw uitgebreide vakkennis bijvoorbeeld inzetten in ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, theaters, overheidsgebouwen, winkelketens, kantoren, grote distributiecentra en de reguliere woningbouw. Jij motiveert je monteurs om de verwachtingen van de klant meer dan waar te maken! Samen met je collega's lever je werktuigbouwkundige installaties van super kwaliteit af. Daarnaast ontwikkel je jouw leiderschap.


Verder behoort tot jouw takenpakket :

 • Na een goedgekeurde offerte schakel je met de werkvoorbereider om door te geven welke materialen je nodig hebt. Soms bestel je materialen voor het dagbestek ook zelf. Vervolgens beheer je de materiaalvoorraad.
 • Je stuurt monteurs aan die het installatiewerk uitvoeren. Dit geeft jou tijd om zelf alvast een andere taak voor te bereiden, al werk je zelf ook nog regelmatig mee met je collega-monteurs.
 • Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en bouwpartners op locatie. Bij grotere projecten is dat de uitvoerder, met wie je nauw samenwerkt.
 • Je controleert en test de kwaliteit van de werktuigbouwkundige installaties.


Heb jij zin om de werktuigbouwkundige projecten van Maatt en haar opdrachtgevers samen met je collega's tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Wij (MaaTT Eindhoven) zijn een divisie van Covebo die zich volledig richt op technische installaties, daarom wij hebben de mogelijkheid jou te verbinden met de juiste werkgever. Wij zorgen dat je niets te kort komt, per functie wordt bekeken wat er nodig is om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Wij proberen altijd de juiste match te maken tussen de zzp'er en opdrachtgever zodat iedereen tevreden is en met veel plezier naar zijn/haar werk gaat.

Zzp Leidinggevend Eerste Monteur Werktuigbouwkunde Eindhoven

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid
 • Snelle betaling van je facturen, altijd binnen 7 dagen!
 • Geen administratieve rompslomp, jij geeft jouw uren door en wij maken voor jou de factuur op.
 • Bespaar kosten door gebruik te maken van collectieve voordelen zoals telefonie, gereedschappen en werkkleding.
 • Je werkt bij ons altijd via het boekje, wij hebben een goedgekeurde modelovereenkomst voor de Wet DBA van de belastingdienst.
 • Blijf je ontwikkelen, maak gebruik van de partners van Covebo voor opleidingen en bijscholingen.
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering kan worden afgesloten via een partner van Covebo d.m.v. een mantelovereenkomst.

Wat jij hebt én kunt

Goed gereedschap is het halve werk
 • Minimaal een mbo 3-diploma werktuigbouwkunde of vergelijkbaar niveau door werkervaring.
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als (leidinggevend) eerste monteur werktuigbouwkunde.
 • VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
 • Een rijbewijs B


Zzp Leidinggevend Eerste Monteur Werktuigbouwkunde Eindhoven

Een opdracht via Maatt

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat een monteur met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor.  Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Maatt:

 • Wij betalen jouw facturen elke week op tijd.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
step icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
step icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!