Wie zijn we?

Maatt is een stabiele en betrouwbare partner voor bedrijven en medewerkers in de installatietechniek. Om door te specialiseren in de installatietechniek is Maatt in 2016 gestart onder de vlag van Covebo Uitzendgroep. Covebo Uitzendgroep is opgericht in 2001 en heeft inmiddels dagelijks zo’n 7000 uitzendkrachten aan het werk. Een flinke dosis ervaring dus, waar Maatt gebruik van kan maken!

Iedereen is voor langere tijd op zoek naar betrouwbaar personeel, maar wil daarnaast nog steeds flexibel blijven. Door medewerkers zekerheid te bieden en aan ons te binden in de vorm van langdurige contracten, kunnen wij ook werkgevers de zekerheid bieden dat er monteurs beschikbaar zijn. Wij werken met mensen in loondienst, maar ook met zzp’ers en werven zelfs mensen in andere EU-landen, zo beschikken we over een grote pool met professionele vakkrachten!

Lokaal aanwezig zijn

vinden wij belangrijk!

Door lokaal aanwezig te zijn bereiken we met onze persoonlijke, specialistische teams een landelijke dekking. Dit betekent dat wij projecten door heel Nederland hebben, dus ook bij jou in de buurt! Bovendien kunnen we snel schakelen. Is er hulp nodig, zijn er vragen over uren of facturen, moet er extra gereedschap komen? Onze medewerkers zijn snel ter plaatse en bovendien kun je altijd terecht bij ons op kantoor!

De installatietechniek

is ons specialisme

Doordat we ons dagelijks bezighouden met het bemiddelen van personeel in de installatietechniek, weten we als geen ander welke medewerker bij welk soort bedrijf of project past. We weten precies wat er speelt in de branche en hoe we onze klanten en medewerkers het beste kunnen helpen. Gaat het om heel specialistisch werk of zijn er twijfels? Dan hebben we altijd de mogelijkheid om te testen en trainen in ons Test- & Trainingscentrum in Nijkerk.

Veel aandacht voor

de menselijke maat

Wij vinden het belangrijk dat een monteur met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze medewerkers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Daarnaast voorzien we onze monteurs van goed gereedschap, werkkleding, pbm’s en vervoer. Wij betalen het loon en de facturen van zzp’ers elke week op tijd. Alles is voor elkaar!

Meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer!