U heeft een ROLMAATT ontvangen!

Dit betekent dat wij graag met u in contact komen voor een eventuele samenwerking. Op deze pagina vindt u meer informatie over MAATT en onze accountmanagers. Benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen? Laat dan snel uw gegevens achter of neem direct contact op met één van onze accountmanagers.

Bekijk onze brandmovie

Onze strijders in de installatietechniek
ROLMAATT -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Wij zijn MAATT

Waarom u voor ons kiest!

Wij zijn MAATT, een groep ambitieuze en gedreven professionals in de installatietechniek. Wij zijn dé partner voor installatie-bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers.

Bij MAATT vinden wij het belangrijk om de juiste match te maken tussen klant en potentiële medewerker. Wij zoeken medewerkers die aan jullie eisen voldoen en geschikt zijn voor de functie. Goed personeel, draagt namelijk bij aan het succes van uw bedrijf.

ONZE STRIJDERS STAAN VOOR U KLAAR!

NEDERLANDSE, EU EN ZZP MONTEURS!

Monteurs voor een specifieke klus of voor een langere periode? Wij staan voor u klaar. Wij vinden kwaliteit van onze medewerkers belangrijk. Daarom kijken wij echt of er een juiste match is. Wij detacheren Nederlandse monteurs, medewerkers uit andere Europese landen en zzp’ers. Omdat medewerkers uit andere Europese landen vaak op een andere manier werken, testen en trainen wij hen in ons eigen test- en trainingscentrum in Nijkerk.  Zo zien wij of zij over de juiste competenties beschikken en waar wij hen nog verder in kunnen begeleiden. Op deze manier kunnen we vol vertrouwen de nieuwe medewerkers bij u voorstellen. Onze monteurs sturen we volledig uitgerust op pad met het juiste gereedschap, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s).

VOL VERTROUWEN VAN START

Een monteur van MAATT start vol vertrouwen aan een nieuwe klus. Wij zijn aanpakkers en werken met daadkracht aan resultaat. Onze kennis, liefde voor het vak en ongetemde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek. En om ervoor te zorgen dat zij vol vertrouwen aan de start staan, zijn wij zelf aanwezig bij iedere nieuwe opstart. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk is afgestemd met de monteurs en zij vlot van start kunnen. Dat noemen wij gewoon goed geregeld.

Maak kennis met onze accountmanagers

Daan Schennink

Regio noord-midden & oost

Pascal van Manen

Regio Noord-midden

Yorick Hartman

Regio Oost Nederland

Tjardo Bijkersma

Regio Noord-West

Jordy v Rossenberg

Regio Noord-West

Matthy van Empel

Regio Noord-Brabant

Joost Peters-Rit

Regio Limburg, Noord-Brabant en Gelderland

Quint Zwartenkot

Regio Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen

Thijs Weijters

Regio Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland

Neem contact op

en kom in contact met een MAATT