SNOEPPOT LEEG?

Zijn jullie door de voorraad snoep heen of heb je extra handjes nodig bij jou op het project? Neem dan contact met ons op! Tjardo en Jordy voorzien graag jouw snoeppot van een nieuwe lading snoep. Ben je nieuw bij MAATT en ken je onze accountmanagers nog niet? Lees hier meer!

Bel Tjardo        Bel Jordy

Tjardo Bijkersma

+31 6 11 27 88 29

Jordy van Rossenberg

+31 61 26 12 881

Bekijk onze brandmovie

Onze strijders in de installatietechniek
Snoeppot -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Wij zijn MAATT

Waarom u voor ons kiest!

Wij zijn MAATT, een groep ambitieuze en gedreven professionals in de installatietechniek. Wij zijn dé partner voor installatie-bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers.

Bij MAATT vinden wij het belangrijk om de juiste match te maken tussen klant en potentiële medewerker. Wij zoeken medewerkers die aan jullie eisen voldoen en geschikt zijn voor de functie. Goed personeel, draagt namelijk bij aan het succes van uw bedrijf.

ONZE STRIJDERS STAAN VOOR JOU KLAAR!

NEDERLANDSE, EU EN ZZP MONTEURS!

Monteurs voor een specifieke klus of voor een langere periode? Wij staan voor jou klaar. Wij vinden kwaliteit van onze medewerkers belangrijk. Daarom kijken wij echt of er een juiste match is. Wij detacheren Nederlandse monteurs, medewerkers uit andere Europese landen en zzp’ers. Omdat medewerkers uit andere Europese landen vaak op een andere manier werken, testen en trainen wij hen in ons eigen test- en trainingscentrum in Nijkerk.  Zo zien wij of zij over de juiste competenties beschikken en waar wij hen nog verder in kunnen begeleiden. Op deze manier kunnen we vol vertrouwen de nieuwe medewerkers bij jou voorstellen. Onze monteurs sturen we volledig uitgerust op pad met het juiste gereedschap, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s).

VOL VERTROUWEN VAN START

Een monteur van MAATT start vol vertrouwen aan een nieuwe klus. Wij zijn aanpakkers en werken met daadkracht aan resultaat. Onze kennis, liefde voor het vak en ongetemde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek. En om ervoor te zorgen dat zij vol vertrouwen aan de start staan, zijn wij zelf aanwezig bij iedere nieuwe opstart. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk is afgestemd met de monteurs en zij vlot van start kunnen.

Kom in contact met MAATT

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.