Maak kennis met MAATT Veldhoven

Bij MAATT gaan wij voor de beste oplossing in de installatietechniek. Die kwaliteit handhaven wij met ons professionele team in Veldhoven. Wij geloven dat de installatietechniek meer is dan het uitvoeren van taken. Het is een passie, ambacht en kans om te innoveren. Met diezelfde passie zetten wij ons elke dag in voor onze opdrachtgevers.

Direct personeel aanvragen

Vanuit onze vestiging in Veldhoven, voorheen Eindhoven, bieden wij diensten aan voor bedrijven in de installatietechniek in Noord-Brabant en Limburg. Onze vestiging fungeert als een plek waar lokale betrokkenheid en klantgerichtheid samenkomt. Hier treffen klanten onze ervaren professionals, die oplossingen op maat aanbieden. Deze locatie vormt het knooppunt waar lokale behoeften samenkomen met onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem gerust contact op met ons team in Veldhoven en ontdek hoe MAATT jou van dienst kan zijn.

Neem contact op met een van onze accountmangers

Joost Peters-Rit

Regio Limburg, Noord-Brabant en Gelderland

Quint Zwartenkot

Regio Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen

ONZE STRIJDERS STAAN VOOR JOU KLAAR!

NEDERLANDSE, EU EN ZZP MONTEURS!

Monteurs voor een specifieke klus of voor een langere periode? Wij staan voor jou klaar. Wij vinden kwaliteit van onze medewerkers belangrijk. Daarom kijken wij echt of er een juiste match is. Wij detacheren Nederlandse monteurs, medewerkers uit andere Europese landen en zzp’ers. Omdat medewerkers uit andere Europese landen vaak op een andere manier werken, testen en trainen wij hen in ons eigen test- en trainingscentrum in Nijkerk.  Zo zien wij of zij over de juiste competenties beschikken en waar wij hen nog verder in kunnen begeleiden. Op deze manier kunnen we vol vertrouwen de nieuwe medewerkers bij jou voorstellen. Onze monteurs sturen we volledig uitgerust op pad met het juiste gereedschap, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s).

VOL VERTROUWEN VAN START

Een monteur van MAATT start vol vertrouwen aan een nieuwe klus. Wij zijn aanpakkers en werken met daadkracht aan resultaat. Onze kennis, liefde voor het vak en ongetemde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek. En om ervoor te zorgen dat zij vol vertrouwen aan de start staan, zijn wij zelf aanwezig bij iedere nieuwe opstart. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk is afgestemd met de monteurs en zij vlot van start kunnen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over MAATT

Strijders in de Installatietechniek

Bij MAATT vormen wij een groep van gepassioneerde en gedreven professionals binnen de installatietechniek. Gezamenlijk zijn wij een team van doorzetters die elke taak met vastberadenheid en vertrouwen tot een succesvol einde brengen. Onze diepgaande kennis en liefde voor ons vak, gecombineerd met een ongeëvenaarde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek.

Lees meer

Interesse?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.