Monteur meet en regeltechniek gezocht?

Heeft u een monteur meet- en regeltechniek nodig voor een langlopend of tijdelijk project? Geen probleem! MAATT heeft voor u de monteur die u zoekt. Wij leveren ervaren en deskundige monteurs door het gehele land, precies wanneer en waar u ze nodig heeft. Of het nu gaat om een eenmalig project of om langdurige ondersteuning, onze monteurs staan klaar om u te helpen met uw specifieke behoeften in meet- en regeltechniek.

Bij MAATT begrijpen we dat iedere situatie uniek is en dat flexibiliteit essentieel is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke projectvereisten. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw projecten succesvol te realiseren.

Bel ons: 033-2053107

Vraag hier uw personeel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitzenden via MAATT

Bent u op zoek naar tijdelijke monteur meet en regeltechniek voor uw projecten in de installatietechniek? Bij MAATT bieden we flexibele personeelsoplossingen op MAATT.

Onze diensten bieden snelheid en flexibiliteit in uw personeelsbeleid. U behoudt de controle over het werk, terwijl wij zorgen voor begeleiding en administratie van de uitzendkrachten. Onze aanpak minimaliseert uw financiële risico’s en biedt duidelijkheid over de kosten. Wij nemen niet alleen de loonbetaling en secundaire arbeidsvoorwaarden voor onze rekening, maar ook de personeelsadministratie. Zo bent u verlost van langdurige arbeidsverplichtingen en weet u van tevoren wat u kunt verwachten.

Bij MAATT streven we naar een perfecte match tussen uw projectbehoeften en de vaardigheden van onze vakkrachten. Twijfelt u over de kwalificaties van een monteur meet en regeltechniek? Geen probleem. Wij testen en trainen onze vakkrachten in ons eigen test- en trainingscentrum, zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project. Onze gespecialiseerde vakkrachten in de installatietechniek staan klaar om uw projecten tot een succes te maken!

Meer informatie

Wanneer kiest u voor uitzenden?

Er zijn verschillende situaties waarin het inhuren van tijdelijk personeel via uitzenden een ideale oplossing kan zijn:

  • Langdurige ziekte van een collega: Wanneer een vaste medewerker door ziekte langere tijd afwezig is, kan tijdelijk personeel de continuïteit van uw werkzaamheden waarborgen.
  • Ontbrekende expertise: Soms mist uw team specifieke kennis of vaardigheden die noodzakelijk zijn voor bepaalde projecten. Het inhuren van een gespecialiseerde uitzendkracht kan dan een efficiënte oplossing zijn.
  • Extra mankracht voor een nieuw projecten: Bij de start van nieuwe projecten kan de werkdruk tijdelijk toenemen. Extra personeel kan helpen deze pieken op te vangen zonder dat u direct nieuwe vaste medewerkers hoeft aan te nemen.

Lees meer

Voordelen van tijdelijk personeelHet grootste voordeel van uitzenden is de flexibiliteit die het biedt. U kunt snel inspelen op veranderende omstandigheden zonder langdurige verplichtingen. Zodra de tijdelijke noodzaak voorbij is, kunt u gemakkelijk afscheid nemen van de medewerker. Dit maakt het mogelijk om kosten beheersbaar te houden en onverwachte uitgaven te voorkomen.

Wat kost een technicus meet- en regeltechniek?

De kosten voor het inhuren van een technicus meet- en regeltechniek kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, specialisatie en de aard van het werk. Er zijn twee belangrijke profielen binnen deze functie:

  1. Meet- en regeltechniek specialist: Deze professional is verantwoordelijk voor de installatie van meet- en regelsystemen en zorgt ervoor dat alles correct functioneert. Zij zijn experts in het opzetten en kalibreren van deze systemen.
  2. Servicemonteur: Deze monteur richt zich op het onderhoud en de periodieke controle van bestaande installaties. Ze zorgen ervoor dat systemen optimaal blijven werken en lossen eventuele storingen op.

Door de veelzijdigheid van deze rollen is het moeilijk om een standaard prijscategorie te geven. De tarieven zijn afhankelijk van de specifieke eisen van uw project en de ervaring van de technicus.

MAATT: De all-in-one dienstverlening?

MAATT is uw specialist in het vinden van top talent in de installatietechniek. Of u nu tijdelijke, langdurige of vaste medewerkers zoekt, wij bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Uitzenden: Flexibiliteit en Diversiteit: Met uitzenden via MAATT kunt u snel gekwalificeerde professionals inhuren voor tijdelijke opdrachten. Dit biedt uw bedrijf de nodige flexibiliteit om in te spelen op veranderende projectbehoeften. Wij nemen de administratieve lasten van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Lees meer: Het vinden van top talent in de installatietechniek: arbeidsbemiddeling door MAATT

Bekijk al onze diensten

Zzp-bemiddeling: Ondernemerschap en Expertise: Bij MAATT kunt u ook zelfstandige zonder personeel (ZZP’ers) inhuren. Wij verzorgen de administratie, facturatie en bieden ondersteuning aan ZZP’ers, zodat zij zich volledig kunnen richten op uw projecten. U profiteert van de expertise van zelfstandige professionals zonder administratieve zorgen.
Detacheren: Lange termijn inzet en specialisatie: Voor langdurige projecten biedt detacheren een uitstekende oplossing. Onze gedetacheerde medewerkers zijn gespecialiseerd en kunnen voor langere perioden ingezet worden. Dit geeft uw bedrijf stabiliteit en continuïteit zonder administratieve rompslomp.
Werving en Selectie: Vaste posities en expertise: Voor langdurige aanwinsten verzorgen wij het volledige wervings- en selectieproces. Wij presenteren u de beste kandidaten die perfect passen bij uw organisatie, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering.

Flexibele arbeidsbemiddeling op MAATT:
Of u nu kiest voor uitzenden, ZZP-bemiddeling, detacheren of werving en selectie, MAATT biedt de juiste oplossing voor uw wervingsbehoeften in de installatietechniek. Neem contact op met een van onze vestigingen om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij het opbouwen van uw team van professionals en het realiseren van uw projectdoelen.

Werken met EU personeel

Waarom internationale installateurs inhuren?
Het vinden van gekwalificeerd personeel in Nederland is lastig. Gelukkig zijn er in andere EU-landen veel getalenteerde vakmensen die graag in Nederland werken. Bij MAATT werken we regelmatig met internationale installatiemonteurs uit landen zoals Hongarije, Spanje en Roemenië.

Communicatie en Training
Goede communicatie en vakkennis zijn essentieel. We selecteren internationale vaklui op hun Engelse taalvaardigheid, werkhouding en motivatie. In ons test- en trainingscentrum toetsen en trainen we hun vakkennis volgens de Nederlandse richtlijnen en veiligheidseisen.

Lees meer

Ondersteuning en Begeleiding
Wij zorgen voor accommodatie, gereedschap en een bedrijfsvoertuig voor onze buitenlandse monteurs. Op de eerste werkdag begeleidt een MAATT-medewerker hen voor een goede start. Voor een soepele samenwerking adviseren we bedrijven om Engelse taaltraining en duidelijke communicatie te bevorderen.

Waarom kiezen voor MAATT?
MAATT werft vakpersoneel binnen de installatietechniek, zowel nationaal als internationaal. Onze gemotiveerde vakmensen spreken goed Engels en hebben de juiste vakdiploma’s. Met een goede voorbereiding wordt het inhuren van een internationale installateur een succes. Neem contact met ons op of vraag direct personeel aan.

Ons Test- en Trainingscentrum

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde technici een uitdaging. Bij MAATT werken we daarom met getalenteerde Europese vakkrachten. Ons test- en trainingscentrum in Nijkerk zorgt ervoor dat deze medewerkers voldoen aan de Nederlandse normen en direct inzetbaar zijn.

Aankomst en Voorbereiding
Onze vakkrachten, vaak uit landen zoals Roemenië, Spanje en Hongarije, worden persoonlijk verwelkomd. We regelen hun accommodatie en vervoer, en starten daarna een meerdaagse training in ons test- en trainingscentrum.

Lees meer

Testen en Trainen
In het test- en trainingscentrum doorlopen de kandidaten praktijkopdrachten onder begeleiding van ervaren trainers. We toetsen hun vakkennis, Engelse taalvaardigheid en samenwerkingsvaardigheden. Ook krijgen ze een uitgebreide training in Nederlandse veiligheidseisen en specifieke richtlijnen.

Competentierapport
Na de training stellen we een competentierapport op voor elke vakkracht. Dit rapport bevat gedetailleerde informatie over hun vaardigheden en wordt samen met certificaten en het cv aan de opdrachtgever verstrekt.

Na de Training
Na de training verhuizen de monteurs naar hun permanente woonruimte. Wij regelen alles, inclusief vervoer en gereedschap. Op de eerste werkdag begeleidt een MAATT-medewerker hen voor een soepele start bij de opdrachtgever.

Ons test- en trainingscentrum zorgt ervoor dat internationale vakkrachten direct inzetbaar zijn en voldoen aan alle noodzakelijke eisen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op!