CV-monteur gezocht?

Zoekt u een CV-monteur voor een project? Bij MAATT vindt u gecertificeerd personeel verspreid over heel Nederland. U kunt vertrouwen op onze monteurs die het vak begrijpen en met enthousiasme aan de slag gaan. Ze zijn ware strijders in installatietechniek! Meer informatie nodig? Blijf lezen!

Bel ons: 033-2053107

Vraag hier personeel aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitzenden

Bent u tijdelijk op zoek naar personeel in de installatietechniek? Wilt u snel kunnen schakelen en bent u op zoek naar meer flexibiliteit? Bij MAATT bieden we de mogelijkheid om personeel op uitzendbasis in te huren.

Het inhuren van uitzendkrachten biedt organisaties of bedrijven aanzienlijk meer flexibiliteit bij het inzetten van personeel op projecten. Op deze manier kunt u voor zowel korte als lange periodes beschikken over tijdelijke arbeidskrachten. U regelt het werk, wij begeleiden de uitzendkracht! Daarnaast nemen wij ook de loonbetaling, secundaire arbeidsvoorwaarden en personeelsadministratie van de werknemers op ons. Zo bent u niet gebonden aan langdurige arbeidsverplichtingen, minimaliseert u financiële risico’s en weet u van tevoren wat de kosten zullen zijn.

Wij gaan alleen voor een 100% match! Twijfelen wij over de kwaliteiten van de vakkracht? Dan laten wij hem testen in ons eigen test- en trainingscentrum. Daden spreken immers harder dan woorden! Hierdoor gaat elke vakkracht voorbereid naar zijn klus. MAATT levert gespecialiseerde strijders in de installatietechniek, klaar om aan de slag te gaan binnen uw projecten!

Meer informatie

Onze diensten

MAATT is een partner in de installatietechniek voor vele bedrijven. Wij begrijpen het belang van een naadloze samenwerking en streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen onze klanten en technisch personeel met de juiste expertise. Dankzij onze grondige screening en selectieprocessen zijn geschikte kandidaten al vooraf geselecteerd, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Onze dienstverlening omvat verschillende opties, waaronder uitzenden, zzp-bemiddeling, werving en selectie, en detachering. Wat uw behoeften ook zijn, wij hebben de flexibiliteit en expertise om aan uw verwachtingen te voldoen.

Uw voordelen!

De voordelen van samenwerken met MAATT als werkgever zijn:

 • Landelijke dekking: Personeel beschikbaar door heel Nederland.
 • Hoogwaardig technisch personeel: Direct inzetbare elektromonteurs.
 • Eigen test- en trainingscentrum: Kwaliteit gegarandeerd.
 • VCU- en NEN-certificering: Veiligheid en kwaliteit gewaarborgd.
 • Dedicated contactpersoon: 24/7 beschikbaarheid voor vragen.
 • Grondige inventarisatie: Match met uw wensen en bedrijfscultuur.
 • Oplossingsgericht, eerlijk en betrouwbaar: Afspraak is afspraak.

Hoe werkt MAATT?

Bij MAATT hebben we een flexibele aanpak als het gaat om het inhuren van een CV monteur. We bieden verschillende opties aan, afhankelijk van de behoeften van onze klanten. Je kunt bij ons een CV monteur inhuren voor een specifiek project, deze detacheren voor langere termijn, of zelfs een permanente oplossing vinden via werving en selectie.

Ons belangrijkste criterium bij het selecteren van een CV monteur is dat ze de juiste kwaliteiten hebben die passen bij jouw project. We streven ernaar om echte experts in de installatietechniek aan te bieden, zodat je met vertrouwen aan je project kunt werken.

Wat kost een CV monteur?

De kosten voor een CV monteur kunnen variëren afhankelijk van de ervaring en certificeringen. De tarieven kunnen dus sterk uiteenlopen, maar we zorgen ervoor dat onze prijzen eerlijk en transparant zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Werken met EU monteurs

Bij MAATT bieden we meer dan alleen werk aan onze collega’s uit de Europese Unie. We ondersteunen EU-vakmensen niet alleen bij het vinden van een baan, maar regelen ook hun huisvesting, leveren eersteklas gereedschappen van Hilti en voorzien hen van bedrijfsvoertuigen. Zo kunnen zij zich volledig concentreren op hun taken. Onze betrokkenheid gaat verder dan de werkvloer; we zetten ons in voor het welzijn van onze medewerkers.

Lees meer

Lees ook: Een dag in het test- en trainingscentrum met trainers Jeroen en Martijn.

Elke Europese CV-monteur bij MAATT doorloopt een grondige evaluatie in ons eigen Test- en Trainingscentrum. Hier worden de Europese medewerkers zorgvuldig beoordeeld en, indien nodig, bijgeschoold. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat zij volledig voorbereid aan jouw project kunnen beginnen. Ontdek de samenwerkingsmogelijkheden met ons EU-personeel en neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag personeel aan

Flexibel personeelsbestand

MAATT, uw partner in installatietechniek, maakt personeelsbeheer eenvoudig. Ons flexibele uitzendmodel laat u snel op- of afschalen. Hierdoor heeft u nooit overtollig personeel. Ons brede netwerk biedt gekwalificeerde professionals met ongekende flexibiliteit. Zo vind u snel de juiste vakmensen voor uw projecten. Kostenbeheersing, snelle actie en gegarandeerde kwaliteit zijn onze kernwaarden.

Lees meer

Voordelen van ons flexibele personeelsmodel:

 1. Snel aanpasbaar: Ons model laat je eenvoudig op- en afschalen afhankelijk van de projectbehoeften, zodat je altijd over het juiste aantal vakmensen beschikt.
 2. Vermijding van overbezetting: Met ons flexibele systeem voorkom je dat er personeel zonder werk zit, wat zowel kosten als inefficiënties vermindert.
 3. Breed netwerk: We hebben toegang tot een groot netwerk van gekwalificeerde professionals, waardoor we snel kunnen reageren op jouw personeelsbehoeften.
 4. Kostenbeheersing: Door alleen in te zetten wat je nodig hebt, helpen we je om kosten te besparen zonder in te leveren op kwaliteit.
 5. Kwaliteitsgarantie: Onze technici zijn goed opgeleid en worden continu bijgeschoold om aan de hoogste standaarden te voldoen.

Werken met Zzp’ers in de techniek

Het samenwerken met ZZP’ers in de installatietechniek via MAATT biedt u een effectieve manier om flexibiliteit, specialistische kennis en schaalbaarheid aan uw bedrijf toe te voegen. Door deze voordelen heeft u zelf de regie in handen en vermijdt u onnodige personeelskosten.

Vraag personeel aan

Lees meer

Het proces begint met het identificeren van uw behoeften en vereisten voor de functie, waarbij u wordt gekoppeld aan een specialist van MAATT als uw vaste aanspreekpunt. Na het bereiken van overeenstemming over de voorwaarden en de opdracht, voert MAATT een zorgvuldige screening uit om de geschiktheid van potentiële kandidaten te beoordelen. Vervolgens worden contractonderhandelingen gevoerd, waarbij tarieven, werkvoorwaarden en andere details worden besproken en vastgelegd. Gedurende het hele proces blijft MAATT nauw contact met u houden en begeleidt zij de nieuwe vakkracht op zijn eerste werkdag.

Tijdens de uitvoering van de opdracht blijft MAATT betrokken en kan zij administratieve taken zoals facturatie en betalingen aan de ZZP’er beheren. Regelmatige evaluaties en feedbackmomenten zorgen voor open communicatie en stellen partijen in staat om eventuele problemen aan te pakken en aanpassingen te maken indien nodig. Met MAATT is het gemakkelijk om een ZZP’er naar een nieuw project over te zetten, waardoor u flexibiliteit behoudt en kunt profiteren van hoogwaardige vakmensen voor uw projecten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!