Kortingen voor MAATT zzp’ers

Omdat wij graag goed voor jou zorgen, hebben we een aantal mooie kortingen op diverse producten én diensten voor jou geregeld. We zijn continu op zoek naar nieuwe partners, zodat we ons aanbod met kortingen kunnen uitbreiden. Hieronder vind je het overzicht van de kortingen, waar je op dit moment gebruik van kunt maken.

 

Vervoer


Pon Dealer Lease
Profiteer van extra scherpe aanschafprijzen én zeer scherpe leasetarieven op Volkswagen Bedrijfswagens. Zo rij jij bijvoorbeeld de allernieuwste Volkswagen Caddy Cargo extra voordelig! Bekijk hier de opties.

Pon Dealer Occasions
Als zzp’er van MAATT profiteer jij ook van scherpe prijzen op een jong gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen. Of je nu kiest voor de veelzijdige Volkswagen Caddy of de ruime Volkswagen Crafter. De keuze is aan jou. Bekijk hier het aanbod. 

FYNCH rittenregistratie
Registreer al je ritten in de overzichtelijke app van FYNCH. Nu met €10,- korting op je jaarabonnement. Je betaalt geen €69,- excl. BTW meer, maar €59,- excl. BTW. Pak hier je korting!

Q8
Vraag vrijblijvend je Q8 Tango Liberty tankkaart aan en bespaar tot wel 8 euro korting per tankbeurt. Klik hier om je tankkaart aan te vragen. 

 

Tools & PBM’s


Sisa bedrijfskleding
Op zoek naar een ruim assortiment aan PBM’s van verschillende top merken? Dit in combinatie met scherpe prijzen en een snelle levering! Bekijk hier het aanbod!

Hilti gereedschappen
Wij begrijpen maar al te goed dat werken met goed gereedschap van optimaal belang is. Stel nu jouw voordelige gereedschapspakket samen afgestemd naar jouw vakgebied. Pak hier jouw voordeel!

 

Verzekeringen


ZEKUR Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering 
Als ondernemer is het is belangrijk dat je ook je verzekeringen goed op orde hebt. Via MAATT krijg je 10 procent korting op een ZEKUR zzp-verzekeringsbundel. Bereken hier je premie. 

Arbeidsongeschiktheid Tulpenfonds
Een degelijk en betaalbaar vangnet wanneer je inkomen wegvalt bij arbeidsongeschiktheid. Tulpenfonds biedt verschillende vangnetten aan. Kies het vangnet wat het beste bij je past. Pak hier voordeel op je vangnet.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid 
Profiteer ook volgend jaar van de voordelen van jouw collectieve zorgverzekering. Hoewel de collectieve korting op de basis vervalt, blijven voordelen op aanvullende verzekeringen bestaan. Bereken hier je premie. 

Alicia Verzekeringen
Speciaal voor zzp’ers, met passende en flexibele dekking en digitaal af te sluiten. Via MAATT krijg je 5% korting op de Bedrijfsaansprakelijkheid, Beroepsaansprakelijkheid, Ongevallen, Rechtsbijstand en Workationverzekering. Bereken hier je premie. 

Ontwikkeling


Lasschool.nl 
Houd je kennis op peil met de opleidingen van Lasschool.nl. Via MAATT krijg je kortingen op opleidingen, trainingen op maat en op niveaubepalingen. Bekijk hier het aanbod.

Solar opleidingen
Geef jouw ontwikkeling een boost met een opleiding die Solar Opleidingen voor jou met korting aanbiedt. Denk hierbij aan cursussen/opleidingen voor loodgieters en elektromonteurs. Klik hier om de opleidingen te bekijken.

Visma PlusPort 
Extra voordelig jouw BHV- of VCA-diploma behalen? Visma PlusPort geeft jouw als zzp’er een unieke korting tot wel 25%. Klik hier om de trainingen te bekijken.

Doornbos Equipment
Veilig en bekwaam werken met materieel? Volg uw bedieners- of veiligheidstrainingen bij het Doornbos Training Centre. Klik hier voor meer informatie en kortingscode.

Relatiegeschenken


Biercheque 
Ben je nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan is Biercheque een echte aanrader! Met deze cadeaukaart voor de bierliefhebber laat je jouw relatie zijn eigen biertjes kiezen. Te verzilveren bij ca. 100 bierlocaties. Vraag hier de biercheque aan.

Benefits at Work
Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Of ben je toe aan een dagje uit? Wij bieden namelijk veel voordeel op gerenommeerde merken. Klik hier om een account te maken. 

Personeelvoordeelwinkel 
Spectaculaire kortingen op producten van bekende merken! Met ons uitgebreide assortiment (elektronica, gereedschap, fietsen, witgoed, speelgoed, uitjes en veel meer), kom je in aanmerking voor de scherpste aanbiedingen! Bekijk hier de voordelen in de shop!

Abonnementen


L Mobile
Als zzp’er ben je graag mobiel bereikbaar voor je klant. Daarom biedt L Mobile nu 33% korting op jouw jaarabonnement. Pak hier de korting op je mobiele abonnement.

Administratie


e-Boekhouden.nl
e-boekhouden.nl biedt jou als Maatt zzp’er 12 maanden gratis boekhouden en factureren aan. Al je boekhouding overzichtelijk en simpel bij te houden en terug te vinden op één plek. Bekijk hier het aanbod.

Van Liere Finance
Het uitbesteden van jouw boekhouding; nu van €85,- voor €69,- euro per maand via Van Liere Finance uit Gouda. Klik hier om het voor 12 maanden gratis uit te proberen.

Finedi
Benieuwd naar de fiscale en financiële voordelen die jij als zzp’er kunt ontvangen? Het administratiekantoor in Leusden informeert je graag met speciale tarieven. Klik hier voor een vrijblijvende afspraak.

SPEND Financiële Dienstverlening
Met oog op jouw persoonlijke situatie, biedt SPEND Financiële Dienstverlening uit Utrecht maandelijks 10% korting op je boekhouding. Pak hier je korting.

 

Marketing


Soluti
Wil jij als zzp’er professioneel en betrouwbaar overkomen? Laat dan met 20% korting je eigen website door Soluti bouwen! Klik hier om gebruik te maken van de korting.

Werken als zzp’er via Maatt betekent:

  • Wekelijkse betaling van je volledige factuur.
  • Geen administratieve rompslomp, wij maken jouw factuur op.
  • Groot netwerk aan opdrachtgevers bij jou in de regio.
  • Eén aanspreekpunt, altijd persoonlijk contact.
  • Werken volgens het boekje: werk bij ons altijd met een modelovereenkomsten voor de wet DBA, die goedgekeurd zijn door de belastingdienst.


Inschrijven als zzp’er bij Maatt.

Wil jij ook profiteren van deze kortingen? Schrijf je dan vrijblijvend in als zzp’er, of bekijk de meest recente opdrachten.