3 min26 oktober 2023

Het vinden van top talent in de installatietechniek: Arbeidsbemiddeling door MAATT

De installatietechniek is een sector die voortdurend evolueert en groeit, en het vinden van gecertificieerd personeel is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf. Of u nu een gevestigde organisatie bent of een groeiend bedrijf, het aantrekken van de juiste medewerkers met de juiste vaardigheden en ervaring kan een uitdaging zijn. MAATT staat klaar om u hierbij te helpen. Maar hoe werkt dit proces van arbeidsbemiddeling in de praktijk?

 

Welke vormen van inlenen zijn er?

Uitzenden: Flexibiliteit en diversiteit

Als werkgever heeft u soms behoefte aan flexibiliteit om te voldoen aan de veranderende vraag in uw projecten. Uitzenden via MAATT biedt een aantrekkelijke optie om snel gekwalificeerde professionals in dienst te nemen voor tijdelijke opdrachten. Onze medewerkers hebben verschillende specialisaties, van startend loodgieter tot aan eerste monteur installatietechniek, en kunnen worden ingezet op diverse projecten. MAATT neemt de verantwoordelijkheid voor administratieve zaken uit handen en zorgt voor naadloze overgangen tussen projecten, wat uw bedrijf efficiëntie en flexibiliteit biedt. De medewerker komt op de loonlijst van MAATT te staan.

Zelfstandige zonder Personeel (ZZP): Ondernemerschap en expertise

Voor projecten die specialistische kennis vereisen of waar flexibiliteit in de inzet van professionals gewenst is, kan samenwerking met zelfstandige professionals aantrekkelijk zijn. Bij MAATT werken we nauw samen met ZZP'ers in de installatietechniek. Als werkgever krijgt u toegang tot een netwerk van zelfstandige experts met diverse specialisaties. Wij begeleiden en ondersteunen deze professionals, zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen op uw projecten. We nemen de zorgen rond facturatie en administratie uit handen en bieden zelfs speciale kortingen op verzekeringen, gereedschappen en andere zakelijke behoeften voor onze ZZP-professionals .

Detacheren: Lange termijn inzet en specialisatie

Voor werkgevers die behoefte hebben aan langdurige inzet van gecertificeerde professionals, is detacheren een uitstekende keuze. Bij detacheren leent u gespecialiseerde medewerkers in via MAATT voor langdurige projecten. Onze gedetacheerde medewerkers hebben kennis en expertise in de installatietechniek en kunnen worden ingezet voor een variatie aan projecten. Detacheren biedt stabiliteit en flexibiliteit, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de administratieve aspecten van tewerkstelling. In tegenstelling tot uitzenden, is detacheren voor een bepaalde tijd. Samen met u, wordt op voorhand een detacheringstermijn afgesproken. Na deze termijn kan de medewerker worden overgenomen (met eventueel een overeengekomen resterende fee).

Werving en Selectie: Vaste posities en expertise

Als u op zoek bent naar langdurige en vaste aanwinsten voor uw organisatie, kan werving en selectie door MAATT de juiste keuze zijn. We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals in de installatietechniek. We nemen de werving en selectie uit handen en presenteren u kandidaten die perfect passen bij uw bedrijf en de functies waarvoor u wilt werven. De kandidaten gaan direct bij u in dienst, en u betaalt enkel een werving en selectie fee aan MAATT voor onze dienstverlening.

 

Conclusie: Keuzemogelijkheden in arbeidsbemiddeling

Ongeacht uw behoeften als werkgever in de installatietechniek, zijn er verschillende opties beschikbaar om aan uw wensen te voldoen. Uitzenden biedt flexibiliteit, ZZP'en geeft toegang tot onafhankelijke expertise, en werving en selectie helpt bij het aantrekken van lange termijn medewerkers. Het is belangrijk om uw specifieke doelen en behoeften in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste vorm van arbeidsbemiddeling voor uw organisatie.

MAATT staat klaar om u te ondersteunen bij het aantrekken van top talent in de installatietechniek. Neem contact op met één van onze vestigingen om uw specifieke wervingsbehoeften te bespreken.

Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het opbouwen van uw team van professionals en het realiseren van uw projectdoelen. Samen kunnen we succesvolle projecten in de installatietechniek realiseren.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Werken met internationale installateurs

4 min8 februari 2024

9 november: Wereld Kwaliteitsdag!

2 min9 november 2023

De vrijheid van ondernemen: de perfecte carrièrekeuze als zzp elektricien

3 min19 oktober 2023