Open sollicitatie

Vind jouw opdracht via MAATT

Ben jij een zzp’er in de installatietechniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende opdracht? Dat kan bij MAATT! Wij hebben de opdracht die bij jou past! Wil je meer weten over zzp’en via MAATT, lees dan verder.

Werken als zzp'er?

Ook dan kun je bij ons aan de slag

Open inschrijving

Wij zoeken een opdracht voor jou

ZZP-opdrachten

Vind een opdracht die bij jou past

Start je carrière als zzp’er in de Installatietechniek met MAATT!

Ben jij een ervaren zzp’er in de installatietechniek of sta je op het punt om te beginnen als zelfstandige? Bij MAATT zijn we gespecialiseerd in het matchen van zzp’ers met uitdagende opdrachten in de installatietechniek. Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom nemen wij het gedoe van het zoeken naar opdrachten en het regelen van betalingen uit handen.

Onze diensten zijn ontworpen om jouw werk gemakkelijker te maken. Wij zorgen niet alleen voor continue stroom aan uitdagende projecten, maar betalen ook wekelijks jouw facturen. Geen gedoe meer met lange betalingstermijnen of administratieve rompslomp. En het beste van alles? Wij kunnen zelfs de facturatie voor jou verzorgen! Zo houd jij meer tijd over voor wat er echt toe doet – je passie voor installatietechniek.

Waarom kiezen voor MAATT?

  • Continue opdrachten: Wij bieden een constante stroom van opdrachten in jouw vakgebied, zodat je altijd aan de slag kunt blijven.
  • Wekelijkse uitbetalingen: Wij zorgen ervoor dat je wekelijks betaald wordt, zonder vertragingen of betalingsproblemen.
  • Geen administratieve lasten: Wij nemen de administratieve lasten van je over, inclusief facturatie, zodat jij je kunt concentreren op je werk.
  • Flexibiliteit: Als jij tussendoor eigen projecten hebt, is dat geen probleem. Zodra je weer beschikbaar bent, plaatsen we je direct op een interessant project in jouw regio.

Klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Bekijk onze opdrachten of schrijf je direct in bij MAATT en ontdek hoe wij jou kunnen helpen slagen als zzp’er in de installatietechniek. Wordt een strijder in de installatietechniek bij MAATT!

Veiligheid bij MAATT

Bij MAATT staat jouw veiligheid voorop. Wij begrijpen dat als zelfstandige professional in de installatietechniek, werken onder veilige omstandigheden van essentieel belang is. Daarom gaan wij verder dan alleen het matchen van opdrachten. Wij selecteren projecten zorgvuldig, waarbij we ervoor zorgen dat ze voldoen aan de veiligheidsnormen en regelgevingen. Wanneer je met ons samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat je altijd werkt in een omgeving waarin veiligheid een prioriteit is. Je kunt je volledig richten op je werk, wetende dat jouw welzijn onze hoogste zorg is.

Kwaliteit als standaard

Bij MAATT geloven we in jouw vakmanschap. Wij selecteren opdrachten en projecten die bij jouw expertise passen. Of het nu gaat om de nauwkeurige uitvoering, het gebruik van gespecialiseerde gereedschappen of een professionele benadering van je werk. We bieden opdrachten die naadloos aansluiten bij jouw vaardigheden en uitgebreide ervaring. Bij MAATT begrijpen we dat hoogwaardig vakmanschap begint met het gebruik van de beste gereedschappen. Daarom bieden we zzp’ers speciale kortingen op gereedschappen van Hilti, zodat jij altijd kunt vertrouwen op de beste uitrusting om je werk te doen. We willen dat jij succesvol bent in elke opdracht die je uitvoert, en dat begint met de juiste tools.

Hoe houd je als zzp’er je vakkennis up-to-date?

Voor zzp’ers is het essentieel om voortdurend bij te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Zelfstudie en bijscholing zijn cruciaal. Je kunt gespecialiseerde trainingen en workshops volgen of gratis online bronnen gebruiken, zoals relevante blogs en YouTube-tutorials. Daarnaast zijn branche-evenementen en beurzen uitstekende kansen om inzichten op te doen, nieuwe producten te ontdekken en te netwerken met experts. Het delen van kennis met collega-ondernemers binnen je netwerk is ook waardevol; het uitwisselen van ervaringen kan helpen bij het verbeteren van je vaardigheden en efficiëntie. Zo blijf je als zzp’er altijd voorop lopen in je vakgebied.

Hoe word ik een zzp’er via MAATT?

Het uitvoeren van een zzp-opdracht bij MAATT is uiterst eenvoudig. Er zijn meerdere manieren om aan de slag te gaan: je kunt je aanmelden via de opdrachtenpagina of rechtstreeks via de open inschrijving. Nadat je bent aangemeld, nemen wij contact met je op om je werkervaring en wensen te bespreken. Het is van groot belang dat je de juiste certificeringen hebt voor de klus. Na het gesprek leggen we jouw profiel voor aan de opdrachtgever. Als je voldoet aan de eisen van de opdrachtgever, kan je aan slag als zzp’er in de installatietechniek via MAATT.

Schrijf je in als zzp'er bij MAATT

Laat hier je gegevens achter: