Paneelbouwer gezocht?

Bent u op zoek naar ervaren paneelbouwers om uw team te versterken? Bij MAATT begrijpen we dat de kwaliteit van uw team cruciaal is voor het succes van uw projecten. Daarom bieden wij gecertificeerd paneelbouwers met de nodige vaardigheden en ervaring om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bel ons: 033-2053107

Vraag hier uw personeel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitzenden via MAATT

Bent u op zoek naar tijdelijke paneelbouwer voor uw projecten in de installatietechniek? Bij MAATT bieden we flexibele personeelsoplossingen op MAATT.

Onze diensten bieden snelheid en flexibiliteit in uw personeelsbeleid. U behoudt de controle over het werk, terwijl wij zorgen voor begeleiding en administratie van de uitzendkrachten. Onze aanpak minimaliseert uw financiële risico’s en biedt duidelijkheid over de kosten. Wij nemen niet alleen de loonbetaling en secundaire arbeidsvoorwaarden voor onze rekening, maar ook de personeelsadministratie. Zo bent u verlost van langdurige arbeidsverplichtingen en weet u van tevoren wat u kunt verwachten.

Bij MAATT streven we naar een perfecte match tussen uw projectbehoeften en de vaardigheden van onze vakkrachten. Twijfelt u over de kwalificaties van een paneelbouwer? Geen probleem. Wij testen en trainen onze vakkrachten in ons eigen test- en trainingscentrum, zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project. Onze gespecialiseerde vakkrachten in de installatietechniek staan klaar om uw projecten tot een succes te maken!

Meer informatie

Op- en afschalen

Het uitzenden van personeel biedt installatietechniek bedrijven flexibiliteit bij het op- en afschalen van hun personeelsbestand. Hier zijn enkele manieren waarop dit kan:

  • Projectmatig werk: Bij tijdelijke projecten kunnen uitzendkrachten het werk verlichten, wanneer de werkdruk toeneemt. Zo kunt u gemakkelijk inspelen op deze piekmomenten. Op die manier kunnen ze het personeelsbestand aanpassen aan de behoeften van elk specifiek project, zonder langdurige arbeidsverplichtingen.
  • Vervanging bij ziekte of vakantie: Wanneer vaste werknemers ziek zijn of met vakantie zijn, kunnen uitzendkrachten worden ingezet om hun plek tijdelijk op te vullen. Dit garandeert de continuïteit van het werk zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit.
  • Flexibele groei: Voor bedrijven in een groeifase biedt het inhuren van uitzendkrachten de mogelijkheid om snel te reageren op de groeiende vraag naar hun diensten. Dit stelt hen in staat om hun personeelsbestand uit te breiden op basis van de vraag, zonder langdurige verplichtingen.

Voordelen van MAATT

Bij MAATT bieden we een scala aan voordelen die uw ervaring met ons als partner in de installatietechniek versterken. Ons bereik strekt zich uit over heel Nederland, waardoor we overal beschikbaar zijn om uw behoeften te vervullen. Met MAATTwerk bieden we hoogwaardige diensten tegen concurrerende tarieven, zodat u waar voor uw geld krijgt.

Of u nu op korte termijn een paneelbouwer nodig heeft of een langdurig partnerschap wilt aangaan, wij staan altijd klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons eigen Test- en Trainingscentrum waarborgt de kwaliteit van ons personeel, dat VCU- en NEN-gecertificeerd is voor uw gemoedsrust.

Bij MAATT krijgt u een toegewijde contactpersoon die altijd bereikbaar is, 24/7, om al uw vragen en behoeften aan te pakken. We begrijpen dat een goede match cruciaal is, daarom voeren we een grondige inventarisatie uit van uw wensen en bedrijfscultuur om de perfecte match te garanderen.

Bovendien zijn we oplossingsgericht, eerlijk en betrouwbaar. Bij MAATT geldt: afspraak is afspraak. MAATT levert uitsluitend strijders in de installatietechniek!

DIENSTVERLENING VAN MAATT

Naast het uitzenden van technisch personeel bieden we ook detacheringsdiensten aan. Lukt het u niet om de perfecte kandidaat te vinden voor uw openstaande vacature? Geen paniek! Wij nemen het zware werk uit handen. Wij gaan op zoek naar de ideale paneelbouwer die perfect aansluit bij uw wensen. Met onze unieke aanpak kijken we naar uw specifieke behoeften en gaan we op zoek naar de perfecte match. En daar stopt het niet! Voordat de kandidaat bij u aan de slag gaat, onderwerpen we hem grondig aan een test in ons eigen test- en trainingscentrum. Zo bent u er zeker van dat u een echte strijder in de installatietechniek binnenhaalt!

Wat Kost een Paneelbouwer?

Benieuwd naar de kosten van een paneelbouwer? Deze functie is een specialisatie afgeleid van de functie van elektromonteur. Ervaring speelt een grote rol en dat kan de kosten flink beïnvloeden.

Vraag personeel aan

Werken met EU personeel

Bij MAATT gaan we verder dan simpelweg het bieden van werk aan collega’s uit de Europese Unie. We erkennen de waardevolle bijdrage die EU-paneelbouwers kunnen leveren aan installatietechniek bedrijven. Niet alleen brengen zij hun technische vaardigheden en ervaring mee, maar zij kunnen ook een meerwaarde bieden op verschillende andere gebieden.

EU-paneelbouwer beschikt vaak over een brede kennis van werkzaamheden en werkwijzen, die zij hebben opgedaan door te werken in verschillende landen binnen de EU. Dit kan resulteren in een verrijking van de kennispool binnen uw bedrijf.

Bij MAATT onderwerpen we EU-personeel aan een grondige evaluatie en training, dit doen wij in ons test- en trainingscentrum. Hierdoor zorgen wij ervoor dat elke paneelbouwer optimaal voorbereid is om aan uw projecten te werken. Door samen te werken met EU-paneelbouwers kunt u profiteren van hun diverse vaardigheden, kennis en ervaring, wat uw bedrijf een concurrentievoordeel kan geven in de dynamische wereld van de installatietechniek.

Vraag hier uw personeel aan

Neem contact op