Wie zijn wij?

Bij MAATT vormen wij een groep van gepassioneerde en gedreven professionals binnen de installatietechniek. Gezamenlijk zijn wij een team van doorzetters die elke taak met vastberadenheid en vertrouwen tot een succesvol einde brengen. Onze diepgaande kennis en liefde voor ons vak, gecombineerd met een ongeëvenaarde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek.

Wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau voor installatietechniek. Wij zijn jouw betrouwbare partner, die niet alleen gekwalificeerd personeel levert, maar tevens fungeert als een bron van expertise voor onze gewaardeerde klanten. Of het nu gaat om lokale arbeidskrachten of medewerkers uit de Europese Unie, wij streven ernaar dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Voor onze collega’s uit de Europese Unie gaan we verder dan alleen werkgelegenheid. Wij bieden accommodatie, hoogwaardige gereedschappen en zelfs bedrijfsvoertuigen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun werkzaamheden. Onze inzet gaat verder dan alleen de werkplek; het strekt zich uit tot het welzijn van onze medewerkers.

Elke installateur bij MAATT ondergaat een grondige evaluatie in ons eigen Test- en Trainingscentrum. Hier worden Europese medewerkers zorgvuldig beoordeeld en indien nodig bijgeschoold. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat zij optimaal voorbereid zijn om bij jouw project aan de slag te gaan.

Wij zijn MAATT, strijders in de installatietechniek én partner voor installatiebedrijven die onze vakkennis en daadkracht goed kunnen gebruiken.

Veel aandacht voor

de menselijke maat

Bij ons staat het vertrouwen van onze monteurs voorop. Daarom besteden we veel persoonlijke aandacht aan onze medewerkers. We zijn er altijd om mee te denken en hulp te bieden waar nodig. Bovendien voorzien we onze monteurs van hoogwaardig gereedschap, passende werkkleding, de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en betrouwbaar vervoer. We zorgen ervoor dat zowel werknemers als zzp’ers hun loon en facturen wekelijks en punctueel ontvangen. Alles is voor elkaar!

WERKEN ALS ZZP’ER

Ontdek de mogelijkheden

Als zzp’er in de installatietechniek ben je expert in je vak, maar je draagt ook veel andere verantwoordelijkheden als zelfstandig ondernemer. MAATT specialiseert zich al jaren in het bemiddelen van zzp’ers en kan je helpen met opdrachten en projecten, zodat je meer tijd hebt voor je passie en minder zorgen over administratieve taken. Ze regelen werk, betalen wekelijks en kunnen zelfs de facturering verzorgen, waardoor jij tijd overhoudt voor de echt belangrijke dingen.

Test- en trainings

Centrum voor kwaliteit

In een krappe arbeidsmarkt is het vinden van goed personeel een uitdaging. MAATT werkt niet alleen met Nederlandse werknemers en zzp’ers, maar ook met vakkrachten uit andere EU-landen. Om een soepele overgang naar de Nederlandse arbeidsmarkt te waarborgen, worden alle EU-vakkrachten getest in het Test- & Trainingscentrum van MAATT. Hierdoor hebben onze klanten een duidelijk beeld van de kwaliteiten van hun personeel en kunnen ze hen met vertrouwen plaatsen bij opdrachtgevers. Het centrum kan ook worden gebruikt om de kennis van Nederlandse monteurs te testen of bij te werken.

Meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer!