Wie zijn wij?

MAATT is een groep ambitieuze en gedreven professionals in de installatietechniek. Samen zijn wij een groep aanpakkers, die daadkrachtig en vol vertrouwen elke klus tot een succes brengen. Onze kennis en liefde voor het vak met daarbij een ongetemde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek.

Handen uit de mouwen en aan de slag. Geen installatie-project waar wij voor terugdeinzen. Wij zetten onze tanden in iedere uitdaging. Ventilatie, aanleg van sanitair, zonnepanelen, CV-installatie of warmtepomp. Wij gaan de strijd aan en rusten niet voor het goed is.

Wij bouwen op onze monteurs en gunnen hen de wereld. Dat verdient niet alleen de beste tools, stoere bedrijfskleding en een goede bus, maar ook gave activiteiten en ontmoetingen buiten het werk om. Hard werken aan mooie uitdagingen en veel plezier maken met alle MAATTEN, dat drijft ons.

Isolatiemonteur, zonnepanelen monteur, leerling monteur, elektricien, montageleider, projectleider/werkvoorbereider, hulpmonteur, servicemonteur, prefab medewerker, loodgieter, elektromonteur, zwembad monteur… Kortom iedereen die zich in MAATT herkent is welkom bij ons.

Wij zijn MAATT, strijders in de installatietechniek én partner voor installatiebedrijven die onze vakkennis en daadkracht goed kunnen gebruiken.

Lokaal aanwezig zijn

vinden wij belangrijk!

Door lokaal aanwezig te zijn bereiken we met onze persoonlijke, specialistische teams een landelijke dekking. Zo hebben wij drie vestigingen in Nederland, die ieder een andere regio bedienen. Dit betekent dat wij projecten door heel Nederland hebben, dus ook bij jou in de buurt! Bovendien kunnen we snel schakelen. Is er hulp nodig, zijn er vragen over uren of facturen, moet er extra gereedschap komen? Onze medewerkers zijn snel ter plaatse en bovendien kun je altijd terecht bij ons op kantoor!

Installatietechniek

is ons specialisme

Doordat we ons dagelijks bezighouden met het bemiddelen van personeel in de installatietechniek, weten we als geen ander welke medewerker bij welk soort bedrijf of project past. We weten precies wat er speelt in de branche en hoe we onze klanten en medewerkers het beste kunnen helpen. Gaat het om heel specialistisch werk en willen wij onze monteurs hier nog in begeleiden of trainen, dan hebben we hier altijd de mogelijkheid voor in ons eigen test- & trainingscentrum in Nijkerk.

Veel aandacht voor

de menselijke maat

Wij vinden het belangrijk dat een monteur met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze medewerkers. Wij willen altijd meedenken en bieden hulp waar nodig. Daarnaast voorzien we onze monteurs van goed gereedschap, werkkleding, pbm’s en vervoer. Wij betalen het loon en de facturen van ZZP’ers wekelijks en op tijd.  Alles is voor elkaar!

Meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer!