Lucht- en warmtepompmonteur gezocht?

Bent u op zoek naar een lucht- en warmtepompmonteur die u helpt Nederland verder te verduurzamen? MAATT regelt de juiste lucht- en warmtepomp monteur die past bij uw opdracht. Met onze expertise in de installatietechniek zorgen we ervoor dat onze MAATT voldoet aan uw wensen. Ontdek mogelijkheden van MAATT en lees verder.

Bel ons: 033-2053107

Direct personeel aanvragen

Wat kan je van MAATT verwachten?

Als detacheringsbureau richten wij ons specifiek op het leveren van gekwalificeerd personeel in de installatietechniek. Onze dienstverlening concentreert zich onder andere op het matchen van gekwalificeerde warmtepomp monteurs met de behoeften van onze opdrachtgevers. Hier zijn aspecten van onze dienstverlening:

 • Werving en selectie: Wij werven en selecteren gekwalificeerde warmtepomp monteurs op basis van de specifieke eisen en behoeften van onze opdrachtgevers. Ons wervingsproces is gericht op het vinden van professionals met de juiste vaardigheden en ervaring.
 • Plaatsing en coördinatie: Zodra geschikte kandidaten zijn geïdentificeerd, zorgen wij voor een vlotte plaatsing bij onze opdrachtgevers. We coördineren de logistiek om ervoor te zorgen dat het personeel tijdig en efficiënt aan de slag kan.
 • Communicatie met vakkracht en opdrachtgevers: Onze rol omvat het onderhouden van effectieve communicatie tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers. We zorgen ervoor dat beide partijen op de hoogte zijn van de voortgang, verwachtingen en eventuele specifieke eisen.
 • Administratieve ondersteuning: Wij verzorgen de administratieve processen met betrekking tot het in dienst nemen van onze vakkrachten. Dit omvat loonadministratie, contractuele zaken en andere gerelateerde administratieve taken.
 • Opvolging: We volgen de voortgang van de geleverde vakkrachten op, en indien nodig, staan we klaar om eventuele problemen of uitdagingen aan te pakken. We streven naar een optimale tevredenheid van zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten.

Belangrijk om te benadrukken is dat hoewel we ons specialiseren in het leveren van personeel en een goede match tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers faciliteren. Dit doen wij met Nederlandse vakkrachten en vakkrachten uit de Europese Unie. Vakkrachten uit de Europese Unie worden eerst uitvoerig getest in het Test- en Trainingscentrum voor ze beginnen op een project. Onze focus ligt op het aanbieden van gekwalificeerd personeel om aan de specifieke personeelsbehoeften in de installatietechniek te voldoen.

Wat is het verschil in werkzaamheden?

De werkzaamheden van een warmtepomp monteur kunnen variëren op basis van de specifieke locatie waar ze worden ingezet. Hier is een algemeen overzicht van mogelijke verschillen in werkzaamheden op verschillende locaties:

 • Particuliere woningen/ Commerciële gebouwen/ Industriële installaties:
  • Installatie van warmtepompen voor verwarming en koeling.
  • Onderhoud van warmtepompsystemen in gebouwen.
  • Diagnose en reparatie van storingen in warmtepompen.
  • Advies geven over het juiste gebruik van warmtepompsystemen en energiebesparing.
  • Samenwerking met disciplines binnen de bouw om de integratie van warmtepompen in complexere structuren te waarborgen.
  • Werken met grotere systemen die worden gebruikt voor procesverwarming of koeling in industriële faciliteiten.
 • Nieuwbouw- en renovatieprojecten:
  • Samenwerking met bouwteams om warmtepompen te integreren in nieuwe gebouwen.
  • Installatie van warmtepompsystemen volgens de specificaties van het bouwproject.
  • Mogelijkheid om betrokken te zijn bij het ontwerp en de planning van de HVAC-systemen in samenwerking met andere bouwprofessionals.
  • Mogelijke uitdagingen bij het integreren van nieuwe systemen in oudere gebouwen.
 • Servicebedrijven in de installatietechniek:
  • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan warmtepompsystemen voor diverse klanten.
  • Diagnose en reparatie van storingen in warmtepompen in verschillende settings.
  • Flexibiliteit om te reageren op serviceoproepen op verschillende locaties.

Over het algemeen kunnen warmtepomp monteurs op elke locatie betrokken zijn bij installatie, onderhoud en reparatie van warmtepompsystemen, maar de specifieke uitdagingen en vereisten kunnen variëren op basis van het type gebouw, de omvang van het project en de industriële context.

Werken met technisch personeel uit de Europese Unie

De samenwerking met technisch personeel uit de Europese Unie opent deuren voor bedrijven in de Nederlandse installatietechniek. In het licht van de beperkte beschikbaarheid van technisch personeel op de nationale arbeidsmarkt, biedt deze strategie een waardevolle impuls voor jouw personeelsbestand. Het is een kans om uw team te versterken en flexibeler te worden bij het aangaan van diverse projecten.

MAATT legt de nadruk op kwaliteit en efficiëntie door alle vakkrachten uit de Europese Unie te onderwerpen aan grondige tests in ons geavanceerde test- en trainingscentrum. Deze voorbereidende maatregel waarborgt niet alleen dat ze voldoen aan de hoogste standaarden, maar ook dat ze vertrouwd zijn met de specifieke eisen van de Nederlandse markt. Door deze aanpak kunnen ze zich onmiddellijk en doelgericht richten op hun taken binnen uw project.

Deze benadering biedt een duurzame oplossing voor de uitdagingen op de arbeidsmarkt en stelt uw onderneming in staat om met succes te navigeren door de complexiteit van projecten. Tegelijkertijd profiteert u van een divers en gekwalificeerd personeelsbestand. Bekijk hieronder onze video over het test- en trainingscentrum.

Maatt uw partner in duurzaamheid

Wij hebben meer te bieden dan alleen vakkundige lucht en warmtepomp monteurs. We hebben daarnaast ervaren vakmensen met specialisaties in isolatie, laadpalen en zonnepanelen. Deze diversiteit aan gespecialiseerde profielen vormt de kern van onze uitgebreide duurzaamheidsoplossingen binnen de installatietechniek.

 • Zonnepanelenmonteurs: Onze zonnepanelenmonteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van de panelen tot aan de installatie in de meterkast. Ze brengen niet alleen technische vaardigheden maar ook innovatieve oplossingen, waar u van kunt profiteren gedurende het project.
 • Isolatiemonteurs: Onze isolatiemonteurs zijn experts in het verbeteren van energie-efficiëntie door middel van geavanceerde isolatietechnieken. Ze brengen niet alleen kennis maar ook praktische ervaring mee, waardoor uw project profiteert van effectieve isolatieoplossingen.
 • Laadpalenmonteurs: Voor de installatie van betrouwbare en efficiënte oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen kunt u vertrouwen op onze laadpalenmonteurs. Ze staan klaar om tijdens een project moderne laadfaciliteiten te installeren..
 • Warmtepompmonteurs: Duurzame verwarmingsoplossingen worden verzorgd door onze gespecialiseerde warmtepompmonteurs. Ze implementeren milieuvriendelijke methoden om de ruimtes te verwarmen, waarmee uw bedrijf bijdraagt aan het creëren groenere toekomst.

Integrale Duurzaamheid in Installatietechniek

Met deze gecombineerde expertise bieden wij een integrale benadering van duurzaamheid binnen de installatietechniek. Of het nu gaat om het optimaliseren van energiegebruik, het bevorderen van elektrische mobiliteit, het implementeren van milieuvriendelijke verwarmingsmethoden of het benutten van zonne-energie, wij zijn uw betrouwbare duurzaamheidspartner. Klaar om innovatieve en effectieve oplossingen te leveren die uw bedrijf toekomstbestendig maken.

Partners in de warmtepomptechniek

In ons Test- en Trainingscentrum te Nijkerk hebben wij, in samenwerking met Climalutions (warmtepomp), Voordeligste warmtepomp.nl (groothandel) en Tenoval (verkoper + installateur), een uitgebreide training ontwikkeld. Het doel is om installateurs te voorzien van solide kennis, waardoor de warmtepomp correct geïnstalleerd wordt in particuliere woningen.

Deze samenwerking vertegenwoordigt een efficiënte synergie voor zowel het milieu als de financiële aspecten. MAATT, Voordeligste-Warmtepomp.nl en Tenoval streven gezamenlijk naar één doel: het transformeren van woningen tot duurzame en comfortabele leefomgevingen. Door dit gezamenlijke initiatief manifesteren we ons niet slechts als partners in warmtepomptechnologie, maar als drijvende krachten achter de verwezenlijking van een groenere en comfortabelere woonomgeving. Lees meer over de samenwerking!

Lokaal aanwezig met MAATT

MAATT staat klaar om lokale bedrijven van externe expertise en extra ondersteuning te voorzien, waardoor zij moeiteloos kunnen voortgaan met hun projecten. In een dynamische markt waar technisch personeel schaars is, begrijpen wij de unieke behoeften van bedrijven in de regio. Wij nemen graag het voortouw in het werven van nieuw personeel en zorgen ervoor dat zij naadloos aansluiten bij uw bedrijf. Onze ervaren recruiters, met minimaal 5 jaar ervaring in de uitzendbranche, zijn uitstekend op de hoogte van de vereisten voor hoogwaardig technisch personeel. Zij zorgen ervoor dat de juiste kandidaten worden voorgesteld aan u.

Ontdek meer op onze vestigingspagina’s van Nijkerk, Veldhoven en Breda voor gedetailleerde informatie. Vertrouw op MAATT voor vakkundige oplossingen in een uitdagende arbeidsmarkt. Wij zijn er om uw lokale bedrijf te ondersteunen en te versterken, zodat u zich kunt concentreren op het succesvol voortzetten van uw projecten.

Flexibel personeels beheer bij MAATT

Stroomlijn uw personeelsbeheer met MAATT, uw toegewijde partner in installatietechniek. Ons flexibele uitzendmodel maakt het eenvoudig voor u om op- of af te schalen op basis van de specifieke behoeften van uw projecten. Hierdoor hoeft er nooit onnodig personeel op de reservebank te zitten. Met ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde professionals bieden wij ongeëvenaarde flexibiliteit, waardoor u snel de juiste vakmensen voor uw projecten kunt vinden.

Kostenbeheersing, snelle respons en gegarandeerde kwaliteit vormen de kern van onze aanpak. Bij MAATT begrijpen we de dynamiek van de installatietechniek, waardoor we uw organisatie effectief kunnen ondersteunen en een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het succes van uw projecten. Ons doel is om met inzicht en efficiëntie te opereren, zodat u zich kunt concentreren op de essentiële aspecten van uw projecten, wetende dat uw personeelsbeheer in bekwame handen is.

Interesse?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.