Medewerker technische dienst gezocht?

MAATT is gespecialiseerd in het leveren van gekwalificeerde vaklieden voor technische diensten bij bedrijven in de industriële sector. Met een focus op onderhouds-, service- en storingsmonteurs bieden wij hoogwaardige technische oplossingen afgestemd op specifieke behoeften. Onze expertise garandeert naadloze integratie en uitstekende technische ondersteuning voor jouw bedrijf.

Direct personeel aanvragen

Bel ons: 033-2053107

Wat doen onze MAATT’en?

Onderhoudsmonteur:

Verantwoordelijkheden: Onderhoudsmonteurs voeren preventief onderhoud aan machines en apparatuur uit. Ze voeren geplande controles uit om ervoor te zorgen dat machines efficiënt blijven werken en om slijtage te minimaliseren.
Taken: Dit omvat het smeren van bewegende delen, vervangen van versleten onderdelen, uitvoeren van kalibraties en het controleren van de algehele functionaliteit van de apparatuur.

Servicemonteur:

Verantwoordelijkheden: Servicemonteurs zijn gericht op het bieden van technische ondersteuning voor de klant. Ze reageren op serviceverzoeken, diagnosticeren problemen, voeren reparaties uit en zorgen ervoor dat de staat van het apparatuur hoog blijft.
Taken: Dit omvat het identificeren en oplossen van technische problemen, het vervangen van defecte onderdelen, het geven van technisch advies en het waarborgen van een goede werking van apparatuur op locatie.

Storingsmonteur:

Verantwoordelijkheden: Storingsmonteurs zijn experts in het snel opsporen en verhelpen van storingen in machines en apparatuur. Ze zijn vaak beschikbaar voor noodgevallen en worden opgeroepen om ongeplande uitvaltijd te minimaliseren.
Taken: Dit omvat het analyseren van storingen, het snel identificeren van de oorzaak, het uitvoeren van onmiddellijke reparaties of tijdelijke oplossingen om de productie te hervatten.

Medewerker Technische Dienst:

Verantwoordelijkheden: Medewerkers technische dienst hebben een breder scala aan taken. Ze kunnen betrokken zijn bij het coördineren van technische activiteiten, het beheren van inventaris, het plannen van onderhoudsschema’s, het trainen van personeel en het implementeren van verbeteringen in de technische processen.
Taken: Dit omvat het monitoren van de algehele technische operaties, het organiseren van onderhoudsprogramma’s, het beheren van documentatie en het samenwerken met andere afdelingen om de efficiëntie en effectiviteit van technische processen te waarborgen.

Van onze technische dienst medewerkers

mag je volgende verwachten
  • Een MBO-3 diploma in een technische richting, bijvoorbeeld elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouw;
  • Werkervaring als ervaren monteur;
  • Voorzien van al het benodigde hand/elektrisch gereedschap;
  • Voorzien van vervoer;
  • Voorzien van VCA.

Vakpersoneel

Lees meer over de MAATT monteurs en wat u van ze kunt verwachten!

Personeel aanvragen

Vraag met onderstaand formulier gemakkelijk personeel aan bij MAATT en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u direct iemand van MAATT spreken? Ons telefoonnummer is 033-2053107.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.