Zo werkt MAATT

Goed personeel is uiterst belangrijk voor het succes van een bedrijf. MAATT begrijpt dat als geen ander. Wij binden vakmonteurs en klanten in de installatietechniek aan ons door een langdurige samenwerking aan te gaan. MAATT zorgt er voor dat het werk gedaan wordt!

Alles over MAATT

 

Vakpersoneel

Om zowel onze klanten als onze medewerkers op de beste manier te kunnen bedienen heeft MAATT er voor gekozen om zich volledig te focussen op de installatietechniek. Hierdoor weten we precies wat er speelt in de branche en zijn we volledig ingericht op uw vakgebied om u optimaal ondersteunen.

Alles over ons vakpersoneel

 

Test- en trainingscentrum

Werken als installatiemonteur in Hongarije, Spanje of Roemenië is anders dan in Nederland. Om ervoor te zorgen dat de overgang naar de Nederlandse arbeidsmarkt zo soepel mogelijk verloopt testen wij al onze EU-vakkrachten in ons Test- & Trainingscentrum.

Alles over ons test- en trainingscentrum

 

Meest gestelde vragen door werkgevers

Wat als ik niet tevreden ben over een medewerker?
We gaan er niet vanuit, maar het kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over de medewerker. In dit geval kunt u het beste contact opnemen met uw contactpersoon bij MAATT. Er wordt samen gekeken naar een oplossing. Wellicht moet er een gesprek worden gevoerd met de medewerker of heeft deze wat meer begeleiding nodig. Dit is allemaal mogelijk en wij denken hier graag in mee. Matcht het echt niet? Dan gaan we uiteraard op zoek naar een nieuwe, beter passende medewerker. U zit nergens aan vast, u betaalt alleen voor de uren die een uitzendkracht daadwerkelijk heeft gewerkt!
MAATT doet graag voor elke klant en elke opdracht haar best om een geschikte medewerker te vinden. Onze inspanningen zijn gratis en u betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren van de medewerker. Wanneer u na verloop van tijd de medewerker in vaste dienst wilt nemen, denken wij ook graag met u mee.
MAATT is gespecialiseerd in de installatietechniek voor grote en kleine ondernemingen. Door de grote database en het brede netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd en door onze enorm gedreven recruiters kunnen wij ook voor u de perfecte match maken! Neem voor meer informatie contact met ons op.
Voor het dichtstbijzijnde MAATT kantoor kijkt u op onze kaart. Hier vindt u de adresgegevens van de betreffende vestiging.
U kunt online uw vacature aanmelden. Bellen mag ook! We hebben verschillende telefoonnummers per regio, zodat u gelijk goed geholpen wordt.

Personeel aanvragen

Dien eenvoudig en geheel vrijblijvend een verzoek in voor gekwalificeerd personeel in de installatietechniek via het onderstaande formulier bij MAATT. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Indien u direct met een vertegenwoordiger van MAATT wilt spreken, zijn wij telefonisch bereikbaar op 033-2053107.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.