HVAC monteur gezocht?

Bent u op zoek naar een HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning) monteur, lucht- of spirokanalenmonteur, koelmonteur, airconditioning monteur of inbedrijfsteller? Daar helpt MAATT u graag bij! Met ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland vinden wij de monteur die bij uw bedrijf en project past!

Direct personeel aanvragen

Bel ons: 033-2053107

Wat doen onze MAATT’en?

HVAC Monteur:

HVAC monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen in commerciële en residentiële gebouwen. Ze zorgen voor een optimaal binnenklimaat door het reguleren van temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

Lucht- en Spirokanalenmonteur:

Lucht- en spirokanalenmonteurs zijn experts in het ontwerpen, fabriceren en installeren van luchtkanalen en leidingsystemen. Ze zorgen voor efficiënte luchtstroom in gebouwen, wat essentieel is voor verwarmings- en koelsystemen.

Airconditioning Monteur:

Airconditioning monteurs richten zich specifiek op airconditioningssystemen. Ze installeren, onderhouden en repareren airco-units in verschillende omgevingen, waaronder kantoren, winkels en woningen.

Koelmonteur:

Koelmonteurs zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van koelsystemen, zoals koelkasten, vriezers en industriële koelinstallaties. Ze zorgen ervoor dat deze systemen optimaal functioneren en de vereiste temperaturen behouden.

Inbedrijfsteller:

Inbedrijfstellers zijn verantwoordelijk voor het testen en in bedrijf stellen van technische installaties, zoals HVAC-systemen en koelinstallaties. Ze zorgen ervoor dat alle componenten correct functioneren en voldoen aan de specificaties.

Van onze HVAC monteurs

mag u het volgende verwachten
  • MBO opleiding niveau 4 installatietechniek, of gelijkwaardig qua praktijkervaring
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als ervaren monteur, een hulpmonteur heeft minder ervaring
  • Geschikt voor utiliteit, woningbouw, seriematige bouw, luxe villa’s of particulier werk
  • Voorzien van al het benodigde hand/elektrisch gereedschap
  • Voorzien van vervoer
  • Voorzien van VCA

Vakpersoneel

Lees meer over de MAATT monteurs en wat u van ze kunt verwachten!

Personeel aanvragen

Vraag met onderstaand formulier gemakkelijk personeel aan bij MAATT en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u direct iemand van MAATT spreken? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 033-2053107.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.