Zo werkt MAATT

Bij MAATT begrijpen we dat de kracht van een succesvol bedrijf schuilt in de kwaliteit van het personeel. Onze missie is om gecertificeerde vakkrachten en bedrijven in de installatietechniek aan elkaar te koppelen door middel van duurzame samenwerkingen. Bij MAATT draait alles om het leveren van resultaten, efficiëntie en gemak voor onze klanten. Met passie en precisie, zijn wij de onverschrokken strijders in de installatietechniek, altijd klaar voor de volgende uitdaging.

Vakkrachten die je nodig hebt:

Op zoek naar extra monteurs voor specifieke projecten of voor langere periodes? Bij MAATT zijn we er om jou te helpen! Wij stellen hoge eisen aan de vakmensen die wij aan jou voorstellen, omdat we geloven in kwalitatieve samenwerkingen. Een vakvolwassen monteur volgens MAATT is iemand die niet alleen zijn vak verstaat, maar ook volledig is uitgerust met het juiste gereedschap, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij MAATT begrijpen we dat de maandagochtend om 07:00 uur een cruciaal moment is op de bouwplaats. Daarom zijn wij bij elke nieuwe start zelf aanwezig om alles in goede banen te leiden. We vertrekken pas als alles duidelijk en afgestemd is, zodat jouw monteurs naadloos kunnen samenwerken met die van ons.

MAATT kent geen grenzen:

De schaarste op de Nederlandse arbeidsmarkt is hoog. Het vinden van kwalitatief goede vakkrachten is dan ook erg moeilijk. Gelukkig kijkt MAATT verder dan de Nederlandse landsgrenzen. Wij werken namelijk ook met vakkrachten vanuit de Europese Unie. De vakkrachten worden bij aankomst in Nederland uitvoerig getest in ons Test- en trainingscentrum door onze professionals. Hier testen we niet alleen de kwaliteiten, maar ook de taal en communicatieve vaardigheden. Wij verwachten namelijk van onze Europese vakkrachten, dat ze moeiteloos mee kunnen draaien op de projecten van onze opdrachtgevers. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat ze beschikken over een accommodatie, hoogwaardig gereedschap en zelfs bedrijfsvoertuigen. Onze betrokkenheid reikt verder dan de grenzen van de werkplek; het omvat het welzijn van al onze medewerkers

Geen personeel meer op de bank:

In drukke periodes voorzien we je graag van extra mankracht. Is het na een drukke periode opeens wat rustiger? Ook dan staat MAATT voor jou klaar! Dankzij ons uitgebreide landelijke netwerk kunnen wij een doorleenservice aanbieden. Dit betekent dat jouw medewerkers tijdelijk elders aan de slag kunnen bij een andere partner van MAATT. De uren worden gewoon gefactureerd aan MAATT, dus jij hoeft hiervoor niets te doen. Wanneer je jouw eigen monteurs weer nodig hebt, staan ze direct weer voor je klaar. Op deze manier zorgen we ervoor dat bij MAATT jouw personeel altijd optimaal benut wordt.