Bent u op zoek naar vakpersoneel in de installatietechniek? Dan bent u bij MAATT aan het juiste adres. MAATT is de partner voor monteurs en installatiebedrijven. Wij zijn echte aanpakkers en zorgen dat iedere klus geklaard wordt. Wij werken met vakkrachten, die over de juiste gereedschappen, kennis en ervaring beschikken. Onze monteurs worden eerst uitgebreid getest en getraind in ons eigen Test- & Trainingscentrum voordat zij beginnen met hun werk voor u. Zo weten wij altijd wie wij in huis hebben, wat hun kwaliteiten zijn en of wij ze met vertrouwen aan het werk kunnen laten gaan bij u!

Flexibiliteit op één

Bij ons is alles mogelijk

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel of juist vaste krachten? Wilt u snel kunnen op- en afschalen én bent u toe aan meer flexibiliteit? Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Kiest u voor MAATT, dan kiest u voor flexibiliteit: u zit niet vast aan personeel en weet vooraf wat de kosten zijn. Bovendien neemt MAATT het gehele wervingstraject uit handen. We bespreken samen de wensen en behoeften en gaan daarmee voor u aan de slag!

Begeleiding vakkrachten

Door onze professionele recruiters
  • Persoonlijke begeleiding gedurende de opdracht, ook buiten werktijd
  • Verstrekking PBM’s
  • Menselijke maat
  • 24/7 dienstverlening

Zo werkt MAATT

Goed personeel is uiterst belangrijk voor het succes van een bedrijf. MAATT begrijpt dat als geen ander. Wij binden vakmonteurs en klanten in de installatietechniek aan ons door een langdurige samenwerking aan te gaan. MAATT zorgt er voor dat het werk gedaan wordt!

Alles over MAATT

Werken met zzp’ers

Via MAATT is het mogelijk om een opdracht te plaatsen voor uw project. Wij zorgen ervoor dat er een zzp’er klaarstaat die u kan helpen bij uw personeelsprobleem. Wij zorgen voor de verloning van de zzp’er, zodat u zich kan focussen op de zaken die echt belangrijk zijn.

Alles over werken met zzp ers

Test- en trainingscentrum

Werken als installatiemonteur in Hongarije, Spanje of Roemenië is anders dan in Nederland. Om ervoor te zorgen dat de overgang naar de Nederlandse arbeidsmarkt zo soepel mogelijk verloopt testen wij al onze EU-vakkrachten in ons Test- & Trainingscentrum.

Alles over ons test- en trainingscentrum