Elektromonteurs gezocht?

Heeft u een woningbouw- of utiliteitsproject in de nieuwbouw of renovatie? MAATT regelt de juiste elektromonteur voor u. Bij MAATT bent u verzekerd van kwaliteit; onze klanten werken niet voor niets al jaren met ons samen. Wij leveren elektromonteurs door heel Nederland.

Direct personeel aanvragen

Bel ons: 033-2053107

Waar werken onze MAATT’en?

Nieuwbouw woningbouwprojecten:

Onze elektromonteurs zijn bekwaam in het installeren en onderhouden van elektrische systemen voor nieuwe woningen en appartementen. Wij verzorgen de complete elektrische infrastructuur, inclusief verlichting, stopcontacten, schakelaars en domoticasystemen, om ervoor te zorgen dat de woningen van alle moderne gemakken zijn voorzien.

Renovatie woningbouwprojecten:

Voor renovatieprojecten in de woningbouw kunnen onze elektromonteurs bestaande elektrische installaties upgraden en aanpassen aan de nieuwste normen en technologieën. Dit omvat het vervangen van verouderde bedrading, het installeren van energiezuinige verlichting.

Nieuwbouw utiliteitsprojecten:

Onze elektromonteurs hebben expertise in het ontwerpen en installeren van elektrische systemen voor diverse utiliteitsgebouwen, zoals kantoren, winkelcentra, scholen en ziekenhuizen. Wij zorgen voor betrouwbare en efficiënte elektrische voorzieningen die voldoen aan de specifieke eisen van utiliteitsgebouwen.

Renovatie utiliteitsprojecten:

Voor renovatieprojecten in utiliteitsgebouwen kunnen onze elektromonteurs bestaande elektrische infrastructuren aanpassen en moderniseren. Dit kan het upgraden van verlichtingssystemen, het implementeren van energiebesparende oplossingen en het integreren van geavanceerde beveiligings- en automatiseringstechnologieën omvatten.

Zo werkt MAATT

Bij MAATT staat de kracht van een bedrijf in het personeel centraal. Onze missie is om gecertificeerde vakkrachten en bedrijven in de installatietechniek aan elkaar te koppelen. We streven naar duurzame samenwerkingen die resultaten, efficiëntie en gemak bieden. Bij MAATT zijn we gepassioneerd en precies in onze aanpak, altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.

Elektriciens met de juiste expertise:

Voor bedrijven die extra monteurs nodig hebben, bieden wij oplossingen op maat. Wij stellen hoge eisen aan de vakmensen die wij aanbevelen, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft. Een vakvolwassen monteur volgens MAATT is goed uitgerust en start elke maandagochtend om 07:00 uur klaar voor de bouwplaats. Wij zijn er bij elke nieuwe start persoonlijk aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Over de grenzen:

Bij MAATT kijken we verder dan de Nederlandse grenzen vanwege de schaarste op de arbeidsmarkt. We werken met vakkrachten uit de Europese Unie, die grondig worden getest in ons Test- en Trainingscentrum. Wij zorgen ervoor dat ze volledig zijn uitgerust en beschikken over goede accommodatie en bedrijfsvoertuigen.

MAATT denkt mee:

In drukke tijden bieden we extra mankracht, en in rustige periodes bieden we een doorleenservice aan. Jouw medewerkers kunnen elders aan de slag, terwijl de uren gewoon worden gefactureerd aan MAATT. Zo wordt jouw personeel altijd optimaal benut, zonder dat je hier zelf actie voor hoeft te ondernemen. Bij MAATT staan we altijd voor je klaar.

Inhuren hoe werkt dat?

Het betrekken van externe arbeidskrachten voor installatietechniek gebeurt doorgaans via een uitzendbureau. Op deze wijze kunt u een uitzendkracht inzetten via uitzending of detachering. Bovendien is het een optie om het bureau in te schakelen om vast personeel te vinden voor uw bedrijf, bekend als werving en selectie.

Wat kost een elektromonteur?:

Elektromonteurs werken in verschillende sectoren, zoals het installeren van zonnepanelen en utiliteitsbouw. Daardoor is het lastig om een vast tarief vast te stellen. Ervaring en het behalen van diverse certificaten spelen hierbij een rol. Voor bepaalde taken is een certificaat verplicht, zoals het aanpassen van een meterkast. Deze taken zijn vaak nodig bij het installeren van zonnepanelen of een laadpaal.

Werken met zzp’ers:

Het proces van het inhuren van een ZZP’er via MAATT begint met een grondige analyse van de behoeften en vereisten voor de specifieke functie. Een toegewijde specialist van MAATT wordt jouw vaste aanspreekpunt gedurende het hele proces. Na het vaststellen van de behoeften, gaat MAATT actief op zoek naar geschikte kandidaten die voldoen aan de gestelde criteria. Er wordt een zorgvuldige screening uitgevoerd om de vaardigheden, ervaring en geschiktheid van potentiële kandidaten te beoordelen. Vervolgens worden contractonderhandelingen gevoerd, waarbij tarieven, werkvoorwaarden en andere contractuele details worden besproken en vastgelegd.

Gedurende de opdracht blijft MAATT nauw betrokken, waarbij zij ondersteuning bieden aan zowel jou als de ingehuurde professional. Dit kan administratieve taken omvatten, zoals facturatie en betalingen aan de ZZP’er, waardoor jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten van jouw project.

Voordelen van

onze dienstverlening
 • Landelijke dekking: wij leveren personeel in heel Nederland.
 • Goede kwaliteit tegen scherpe tarieven.
 • Onze elektromonteurs zijn op korte termijn beschikbaar.
 • Eigen Test- en trainingscentrum; kwaliteit gegarandeerd
 • MAATT is VCU en NEN gecertificeerd.
 • U heeft 1 contactpersoon, die is 24/7 bereikbaar.
 • Goede inventarisatie van uw wensen en bedrijfscultuur voor de juiste match.
 • Oplossingsgericht, eerlijk en betrouwbaar: afspraak is afspraak.
 • Wij leveren ook loodgieters.

ELEKTROMONTEURS

VIA MAATT
 • Zijn getest in het Test- en Trainingscentrum;
 • Hebben aantoonbare werkervaring als elektromonteur;
 • Lezen zelfstandig werktekeningen;
 • Leggen zelfstandig diverse elektrotechnische installaties aan;
 • Zijn uitgerust met de juiste pbm en een complete set hand- en elektrisch (Hilti) gereedschap;
 • Zijn in het bezit van VCA, eigen vervoer en rijbewijs B;
 • Werken als zzp’er of uitzendkracht.

Paneelbouwer

vs elektromonteur
Elektromonteur - Lees meer

Naast de elektromonteurs biedt MAATT ook paneelbouwers aan. Paneelbouwers vormen de essentiële schakels in de wereld van elektrische installaties en industriële systemen. Ze zijn gespecialiseerd in het samenstellen, bedraden en installeren van elektrische panelen en schakelkasten.

Interesse?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.