Zonnepanelen monteur gezocht?

Bent u op zoek naar ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in het installeren van zonnepanelen? MAATT kan de juiste vakmensen voor u regelen. Bij MAATT bent u verzekerd van kwaliteit; onze tevreden klanten werken niet voor niets al jaren met ons samen. Wij leveren zonnepanelenmonteurs door heel Nederland.

Wat doen onze MAATT’en?

SOLAR PARTICULIER

Onze ervaren zonnepanelen monteurs hebben uitgebreide expertise in veilig werken met steigermateriaal, RSS en harnas. Beschikt over diepgaande kennis van diverse systemen en heeft ervaring met de montage van constructies op zowel schuine als platte daken. Ze zijn bedreven in de efficiënte installatie van zonnepanelen en deskundig in het monteren van DC-bekabeling, inclusief het aansluiten van de DC-zijde van de omvormer. Aantoonbare ervaring in zowel Nederlandse als internationale projecten, met een gedegen begrip van de vereisten op deze locaties. Gecertificeerd met VCA Basis en in het bezit van een geldig rijbewijs. Klaar om bij te dragen aan uw team met bewezen vaardigheden en een toewijding aan veiligheid en kwaliteit.

SOLAR ZAKELIJK

De ervaren zonnepanelenmonteurs van MAATT hebben een bewezen staat van dienst in veilig werken met steigermateriaal, RSS en harnas, met specifieke expertise in bedrijfspanden. Ze beschikken over uitgebreide kennis van diverse zonnestroomsystemen en hebben ervaring in de montage van constructies op schuine daken, platte daken en veldopstellingen. Onze monteurs zijn bedreven in efficiënte zonnepaneelinstallaties en hebben deskundigheid in het monteren van DC-bekabeling, inclusief het aansluiten van de DC-zijde van de omvormer. Met uitgebreide ervaring in nationale en internationale projecten begrijpen ze de specifieke vereisten voor bedrijfsomgevingen. Gecertificeerd met VCA Basis en in het bezit van een geldig rijbewijs, staan onze monteurs klaar om hun vaardigheden en toewijding aan veiligheid en kwaliteit in te zetten voor het succes van uw zakelijke zonne-energieprojecten. Ontdek de expertise van MAATT voor uw duurzame energiebehoeften!

SOLAR ELEKTRICIEN

Onze elektromonteurs voor zonnepanelen zijn gespecialiseerd in het veilig aansluiten van zonnepanelen in de meterkast. Ze hebben uitgebreide ervaring in het monteren van DC-bekabeling, aansluiten van de DC-zijde van de omvormer, en verbinden van de AC-zijde van de omvormer. Daarnaast beheersen ze het aanleggen van kabelroutes van de meterkast naar de omvormer en het aanpassen of vervangen van meterkasten. Ze zijn bekend met NEN3140 VP/VOP normen, hebben ruime nationale en internationale ervaring, zijn VCA Basis gecertificeerd en bezitten een geldig rijbewijs. Onze elektromonteurs staan klaar om uw zonne-energieprojecten te versterken met vakkundig vakmanschap.

Werken met Eu personeel

Bij MAATT streven we naar een uitgebreide ondersteuning voor onze Europese collega’s, die verder reikt dan werkgelegenheid. Wij bieden niet alleen banen aan EU-vakkrachten, maar we verzorgen ook huisvesting, hoogwaardige training en zelfs vervoer. Hierdoor kunnen zij zich volledig concentreren op hun werk en zijn ze optimaal voorbereid. Onze betrokkenheid beperkt zich niet tot de werkplek; het omvat ook het welzijn van onze medewerkers.

Iedere Europese installateur bij MAATT ondergaat een grondige evaluatie in ons eigen Test- en Trainingscentrum. Hier worden Europese medewerkers zorgvuldig beoordeeld en eventueel bijgeschoold. Ze worden getest op hun persoonlijkheid, vaardigheden en het naleven van veiligheidsvoorschriften. De bevindingen worden samengevoegd in een competentie rapport. Hierdoor weten wij exact wat onze monteurs kunnen. Daarbij zorgen onze ervaren trainers ervoor dat ze optimaal voorbereid zijn om bij jouw project aan de slag te gaan. Ontdek de mogelijkheden om samen te werken met ons EU-personeel en neem contact op voor verdere details.

Veilig werken op hoogte

Veiligheid op het dak is van cruciaal belang, en onze zonnepanelenmonteurs zijn hoogopgeleid in het toepassen van diverse veiligheidsmaatregelen. Van het zorgvuldig hanteren van RSS-beveiliging tot het deskundig gebruik van valbeveiliging en bedrevenheid in steigeropbouw, leggen wij de nadruk op een veilige werkomgeving op hoogte. Onze monteurs begrijpen de cruciale rol van deze maatregelen en zijn uitstekend voorbereid om risico’s tot een minimum te beperken.

Dankzij ons eigen Test- en Trainingscentrum ondergaan onze Europese installateurs grondige evaluaties. Hier worden zij zorgvuldig beoordeeld en indien nodig bijgeschoold, waar ervaren trainers ervoor zorgen dat zij optimaal voorbereid zijn om veilig en efficiënt bij jouw project aan de slag te gaan. Bij elke installatie combineren we betrouwbaarheid en expertise, waarbij veiligheid bovenaan staat, ondersteund door ons toonaangevende Test- en Trainingscentrum. Benieuwd naar ons test- en traingingscentrum, maakt een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

MAATT uw partner in duurzaamheid

Naast onze bekwame zonnepanelenmonteurs beschikken we ook over ervaren isolatiemonteurs, laadpalenmonteurs en warmtepompmonteurs. Met deze diversiteit aan gespecialiseerde profielen bieden wij een uitgebreide duurzaamheidsoplossing binnen de installatietechniek. Onze isolatiemonteurs zijn experts in het verbeteren van energie-efficiëntie door middel van hoogwaardige isolatietechnieken. Onze laadpalenmonteurs zorgen voor de installatie van betrouwbare en efficiënte oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Daarnaast zijn onze warmtepompmonteurs gespecialiseerd in duurzame verwarmingsoplossingen.

Door deze gecombineerde expertise bieden wij een holistische benadering van duurzaamheid binnen de installatietechniek. Of het nu gaat om het optimaliseren van energiegebruik, het bevorderen van elektrische mobiliteit of het implementeren van milieuvriendelijke verwarmingsmethoden, wij zijn uw betrouwbare duurzaamheidspartner die klaar staat om innovatieve en effectieve oplossingen te leveren.

Lokaal aanwezig

 

MAATT biedt lokale bedrijven externe expertise en extra ondersteuning om naadloos door te gaan met hun projecten. In een dynamische markt, waarin er een tekort is aan technisch personeel, begrijpen wij de specifieke behoeften van bedrijven. Wij nemen graag het werk voor je uit handen en gaan actief op zoek naar nieuw personeel. Voordat de nieuwe medewerker aan de slag gaat binnen uw bedrijf, zorgen wij voor een grondige screening om te waarborgen dat deze voldoet aan uw verwachtingen. Onze ervaren recruiters, met minimaal 5 jaar ervaring in de uitzendbranche, zijn goed op de hoogte van de vereisten voor hoogwaardig technisch personeel. Bekijk onze vestigingspagina’s van Nijkerk, Veldhoven en Breda voor meer informatie. Vertrouw op MAATT voor vakkundige oplossingen in een krappe arbeidsmarkt.

Op- en afschalen met MAATT

MAATT is uw partner in installatietechniek en maakt personeelsbeheer moeiteloos. Dankzij ons flexibele uitzendmodel kunt u eenvoudig op- of afschalen op basis van de behoeften van uw projecten. Hierdoor blijft er nooit onnodig personeel op de reservebank zitten. Ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde professionals biedt ongeëvenaarde flexibiliteit, waardoor u snel de juiste vakmensen voor uw projecten kunt vinden. Kostenbeheersing, snel handelen en gegarandeerde kwaliteit vormen de pijlers van onze aanpak. Bij MAATT hebben we inzicht in de dynamiek van de installatietechniek, waardoor we uw organisatie effectief kunnen ondersteunen en een bijdrage kunnen leveren aan het succes van uw projecten.

 

Voordelen van MAATT

  • Breed nationaal bereik: Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland.
  • Hoogwaardige dienstverlening tegen concurrerende tarieven: MAATTwerk
  • Snel beschikbare loodgieters: Ook op korte termijn staan wij paraat.
  • Eigen Test- en Trainingscentrum: Ter waarborging van kwaliteit.
  • Certificeringen: MAATT is VCU- en NEN-gecertificeerd.
  • Eén toegewijde contactpersoon: Altijd bereikbaar, 24/7.
  • Grondige inventarisatie: Wij begrijpen uw wensen en bedrijfscultuur voor de perfecte match.
  • Oplossingsgericht, eerlijk en betrouwbaar: Afspraak is afspraak bij MAATT.
  • Ook andere vakgebied beschikbaar: U kunt ook bij ons terecht voor andere profielen binnen de installatietechniek.

 

Interesse?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.