Filters
Leeg filters
25 km
WERKEN ALS...
OPLEIDING
UREN PER WEEK
Leeg filters

MAAK JOB ALERT

NIEUWSTE OPDRACHTEN IN JE MAIL

Op de hoogte blijven van de nieuwste opdrachten? Dat kan! Selecteer hierboven jouw wensen, dan sturen wij jou wekelijks een mail met nieuwe opdrachten.
Toon 1 resultaat
Toon 1 resultaat

Zzp-opdrachten voor zonnepanelenmonteurs

Ben jij die daadkrachtige zonnepanelenmonteur voor wie geen dak te hoog is? Een ding is zeker: er is altijd vraag naar vakkundige zonnepanelenmonteurs. Daarom hebben we genoeg uitdagende projecten voor je. Of je nu net gestart bent als zzp-zonnepanelenmonteur of al een tijdje meedraait. Bekijk hieronder alle openstaande zzp-opdrachten!

Werken als ZZP-zonnepanelenmonteur

Wil je graag werken in de techniek en ben je op zoek naar zzp-opdrachten als zonnepanelenmonteur? Bij Maatt kun je zorgeloos als zzp’er aan de slag voor verschillende opdrachtgevers. We zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op waar jij blij van wordt. En je facturen worden binnen zeven dagen betaald!

Naast werken als zonnepanelenmonteur heb je als zelfstandige nog veel meer taken. Kom je naast deze dagelijkse werkzaamheden niet toe aan andere zaken, zoals het bijhouden van de administratie en het werven van nieuwe klanten? Dan zit je helemaal goed bij Maatt. We vullen samen je agenda met de tofste projecten en zorgen voor een portfolio waar je U tegen zegt. Heb je tussendoor een eigen klus? Geen probleem! Dat is werken als zzp’er via Maatt.

Aan de slag als ZZP’er via Maatt

Het bemiddelen van zzp’ers in de installatietechniek is al jarenlang ons specialisme. Ben je het zat om eindeloos achter je geld aan te moeten rennen? En heb je het gevoel dat je altijd tijd tekort komt in een dag? Wij zorgen ervoor dat jíj je werk kunt doen, zonder administratieve rompslomp. Dát is werken als zzp’er via Maatt.

  • Snelle betaling: je facturen worden binnen 7 dagen voldaan
  • Mogelijkheid tot reverse billing, wij maken zelfs de factuur!
  • Profiteer van mooie kortingen voor zzp’ers
  • Alle administratie op één centrale plek
  • Correcte modelovereenkomsten voor de Wet DBA
  • Diversiteit aan projecten en opdrachten
  • Een vast contactpersoon bij Maatt