Loodgieters gezocht?

Heeft u een woningbouw- of utiliteitsproject in de nieuwbouw of renovatie en heeft u direct een loodgieter nodig? MAATT regelt de juiste loodgieter en/of installatiemonteur voor u. Bij MAATT bent u verzekerd van kwaliteit; onze klanten werken niet voor niets al jaren met ons samen. Wij leveren loodgieters door heel Nederland.

Bel ons: 033-2053107

Vraag hier personeel aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitzenden

Bent u tijdelijk op zoek naar personeel in de installatietechniek? Wilt u snel kunnen schakelen en bent u op zoek naar meer flexibiliteit? Bij MAATT bieden we de mogelijkheid om personeel op uitzendbasis in te huren.

Het inhuren van uitzendkrachten biedt organisaties of bedrijven aanzienlijk meer flexibiliteit bij het inzetten van personeel op projecten. Op deze manier kunt u voor zowel korte als lange periodes beschikken over tijdelijke arbeidskrachten. U regelt het werk, wij begeleiden de uitzendkracht! Daarnaast nemen wij ook de loonbetaling, secundaire arbeidsvoorwaarden en personeelsadministratie van de werknemers op ons. Zo bent u niet gebonden aan langdurige arbeidsverplichtingen, minimaliseert u financiële risico’s en weet u van tevoren wat de kosten zullen zijn.

Wij gaan alleen voor een 100% match! Twijfelen wij over de kwaliteiten van de vakkracht? Dan laten wij hem testen in ons eigen test- en trainingscentrum. Daden spreken immers harder dan woorden! Hierdoor gaat elke vakkracht voorbereid naar zijn klus. MAATT levert gespecialiseerde strijders in de installatietechniek, klaar om aan de slag te gaan binnen uw projecten!

Meer informatie

Hoe werkt MAATT?

Via MAATT is het mogelijk om een loodgieter in te huren, detacheren of wij gaan voor jou opzoek naar een permanente oplossing via werving en selectie. Wat vinden wij het belangrijkste? Dat de loodgieter beschikt over de kwaliteiten die passen bij uw project! Zoals wij dat zeggen, een echte strijder in de installatietechniek.

Wat kost een loodgieter?

Wat een loodgieter kost hangt of van de ervaring en de certificaten die loodgieter bezit. De kosten voor een loodgieter lopen dus sterk uiteen.

Op- en afschalen

MAATT jouw partner in installatietechniek, maakt personeelsbeheer moeiteloos. Met ons flexibele uitzendmodel schaal je eenvoudig op of af op basis van projectbehoeften. Hierdoor zit er nooit personeel op de reservebank. Ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde professionals biedt ongeëvenaarde flexibiliteit, waardoor je snel de juiste vakmensen voor jouw projecten vindt. Kostenbeheersing, snelheid van handelen en gegarandeerde kwaliteit zijn onze pijlers. Bij MAATT begrijpen we de dynamiek van de installatietechniek, waardoor we in staat zijn om jouw organisatie effectief te ondersteunen en bij te dragen aan het succes van je projecten.

Inhuren via MAATT

  • Landelijke dekking: wij leveren loodgieters in heel Nederland;
  • Onze loodgieters zijn op korte termijn beschikbaar;
  • Eigen Test- en trainingscentrum; kwaliteit gegarandeerd;
  • MAATT is VCU en NEN gecertificeerd;
  • U heeft 1 contactpersoon, die is 24/7 bereikbaar;
  • Goede inventarisatie van uw wensen en bedrijfscultuur voor de juiste match;
  • Oplossingsgericht, eerlijk en betrouwbaar: afspraak is afspraak;
  • Wij leveren ook elektromonteurs.

Werken met EU loodgieters

Bij MAATT gaan we voor onze collega’s uit de Europese Unie verder dan werkgelegenheid. Wij helpen de EU vakkrachten niet alleen een banen, maar verzorgen ook de huisvesting, hoogwaardige gereedschappen van Hilti en zelfs bedrijfsvoertuigen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun werkzaamheden. Onze inzet gaat verder dan de werkplek; het strekt zich uit tot het welzijn van onze medewerkers.

Elke Europese loodgieter bij MAATT ondergaat een grondige evaluatie in ons eigen Test- en Trainingscentrum. Hier worden Europese medewerkers zorgvuldig beoordeeld en indien nodig bijgeschoold. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat zij optimaal voorbereid zijn om bij jouw project aan de slag te gaan. Ontdek de mogelijkheden voor samenwerking met ons EU-personeel en neem contact op voor verdere details.

Vraag personeel aan

Loodgieters van MAATT

Vraag direct personeel aan

Neem contact op