Certificeringen

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden, certificaten en verklaringen. Maatt is onderdeel van Covebo. Algemene voorwaarden, certificeringen en verklaringen van Covebo Metaal & Techniek BV zijn van toepassing op Maatt.

ABU Certificaat
Covebo is in het bezit van het ABU certificaat. Dit betekent dat Covebo de cao correct toepast op iedere medewerker.
Download: ABU Certificaat 2019

Algemene Voorwaarden
Download: algemene voorwaarden Covebo BV

Verklaring registratie NEN
Met dit keurmerk behoedt Covebo haar opdrachtgevers zoveel mogelijk voor de gevolgen van aansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen, sociale verzekeringspremies en voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken.
Download: verklaring registratie NEN

G-Rekeningovereenkomst
De G-rekening is geblokkeerd voor alle rekeningnummers, behalve die van de Belastingdienst. Van deze G-rekening worden de premies sociale verzekeringen en loonbelasting aan de Belastingdienst betaald.
Download: G-Rekeningovereenkomst

Uittreksel KvK
Het uittreksel van de KvK geeft zekerheid over de zakenpartner. Het bewijst dat zij zijn ingeschreven in het Handelsregister.
Download: Uittreksel KvK februari 2019

Keurmerk SNF
Dit keurmerk is voor uitzendondernemingen die arbeidsmigranten huisvesten. De huisvestingslocaties van de keurmerkhouders worden jaarlijks gecontroleerd. Voldoet de huisvesting niet, dan wordt de aanbieder van de huisvesting uit het register van SNF geschreven.
Download: Keurmerk SNF

Verklaring belastingdienst
Deze verklaring van de belastingdienst toont aan dat alle aangegeven omzetbelastingen en loonheffingen door de onderneming zijn betaald.
Download: Verklaring belastingdienst augustus 2020

VCU Certificaat
Het VCU (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) certificaat is bedoeld voor uitzendorganisaties die ervoor willen zorgen dat hun uitzendkrachten veilig en gezond hun werk kunnen uitvoeren.
Download: VCU Certificaat