Certificeringen

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden, certificaten en verklaringen. MAATT is onderdeel van Covebo. Algemene voorwaarden, certificeringen en verklaringen van Covebo Metaal & Techniek BV zijn van toepassing op MAATT.

ABU Certificaat

Covebo is in het bezit van het ABU certificaat. Dit betekent dat Covebo de cao correct toepast op iedere medewerker.
Download: ABU Certificaat

Algemene Voorwaarden

Download: Algemene voorwaarden

Verklaring registratie NEN

Met dit keurmerk behoedt Covebo haar opdrachtgevers zoveel mogelijk voor de gevolgen van aansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen, sociale verzekeringspremies en voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken.
Download: verklaring registratie NEN

G-Rekeningovereenkomst

De G-rekening is geblokkeerd voor alle rekeningnummers, behalve die van de Belastingdienst. Van deze G-rekening worden de premies sociale verzekeringen en loonbelasting aan de Belastingdienst betaald.
Download: G-Rekeningovereenkomst

Uittreksel KvK

Het uittreksel van de KvK geeft zekerheid over de zakenpartner. Het bewijst dat zij zijn ingeschreven in het Handelsregister.
Download: Uittreksel KvK

Keurmerk SNF

Dit keurmerk is voor uitzendondernemingen die arbeidsmigranten huisvesten. De huisvestingslocaties van de keurmerkhouders worden jaarlijks gecontroleerd. Voldoet de huisvesting niet, dan wordt de aanbieder van de huisvesting uit het register van SNF geschreven.
Download: Keurmerk SNF

VCU Certificaat

Het VCU (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) certificaat is bedoeld voor uitzendorganisaties die ervoor willen zorgen dat hun uitzendkrachten veilig en gezond hun werk kunnen uitvoeren.
Download: VCU Certificaat

WKA verklaring bouw en techniek

Download: WKA Verklaring