2 min15 april 2024

MAATT Square: Een nieuwe manier van werken

Vanaf vorige week is de MAATT Square live! De MAATT Square app is een unieke manier om de medewerkers vanuit de EU te begeleiden, te informeren voor de reis en tijdens hun verblijf in Nederland. Maar dat is nog lang niet alles. Deze innovatieve app biedt een scala aan functies die het leven van onze monteurs vergemakkelijken. De MAATT Square app is in totaal 12 verschillende talen beschikbaar. Laten we eens kijken naar wat MAATT Square app allemaal te bieden heeft.

 1. Supportpagina
  In de hectiek van het reizen en zich vestigen in een nieuw land kan het cruciaal zijn om snel en gemakkelijk contact op te kunnen nemen met de juiste mensen. Met de supportpagina van MAATT Square hebben onze vakkrachten direct toegang tot een contactpersoon van de vestiging. Of het nu gaat om vragen over de reis, huisvesting, of werkschema's, hulp is slechts een klik verwijderd.
 2. Huisvestingsinformatie
  Hoewel onze vakkrachten een huis toegewezen krijgen, is het belangrijk dat ze zich ook vertrouwd voelen met de buurt waarin ze zullen verblijven. Met de huisvestingsinformatie functie van MAATT Square kunnen ze alvast de buurt verkennen. Van lokale voorzieningen tot bezienswaardigheden, deze functie helpt hen zich sneller thuis te voelen in hun nieuwe omgeving.
 3. Uren en declaratieregistratie
  Nauwkeurige registratie van gewerkte uren en declaraties is essentieel voor zowel onze monteurs als onze klanten. MAATT Square maakt dit proces eenvoudiger dan ooit tevoren. Met slechts een paar klikken kunnen monteurs hun gewerkte uren bijhouden en declaraties indienen. Waardoor administratieve rompslomp tot een minimum wordt beperkt.
 4. Documentenbeheer
  Belangrijke documenten zoals contracten en identiteitsbewijzen moeten veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. De documentenbeheer functie van MAATT Square biedt een veilige opslagplaats voor al deze documenten, zodat onze vakkrachten ze altijd bij de hand hebben wanneer dat nodig is.
 5. Urenhistorie en aanstaande betaaldatum
  Transparantie en duidelijkheid over financiële zaken zijn van het grootste belang. Met de urenhistorie functie kunnen vakkrachten hun eerdere gewerkte uren bekijken, terwijl de aanstaande betaaldatum hen laat weten wanneer ze hun volgende betaling kunnen verwachten. Zo zijn ze altijd op de hoogte van hun financiële situatie.
 6. Verlofaanvragen
  Iedereen verdient wat tijd om te ontspannen en op te laden. Met de verlofaanvraag functie kunnen vakkrachten eenvoudig verlof aanvragen en hun verlofstatus bijhouden, waardoor ze meer controle hebben over hun werk-privébalans.

Met al deze functies biedt MAATT Square een alles-in-één oplossing voor onze vakkrachten, waardoor het onboarding wordt vereenvoudigd en het werkproces wordt bevorderd. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze app biedt en kijken ernaar uit om onze monteurs te ondersteunen op hun reis naar succes.

Heb je vragen over MAATT Square of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Bel ons: 033-2053107

Neem contact op

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Flexibel technisch personeel inhuren? Dit zijn de 6 voordelen 

4 min14 maart 2024

Werken met internationale installateurs

4 min8 februari 2024

Nieuwe jonge technici uit Spanje!

1 min21 september 2023