Open sollicitatie

Werken als duurzame strijder?

Wil je meewerken aan een meer duurzaam Nederland? MAATT is op zoek naar gepassioneerde professionals in de installatietechniek. We zoeken vakmensen met ervaring in het plaatsen van laadpalen, zonnepanelen, warmtepompen en het isoleren van gebouwen en woningen. Als duurzame strijder bij MAATT krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en te groeien binnen een dynamische en ondersteunende werkomgeving.

 

Onze MAATT’en werken als:

Zonnepanelen monteur

De monteurs van MAATT zijn gespecialiseerd in zonnepanelen en hebben expertise in het nauwkeurig installeren van zonnepanelen op daken en andere constructies. Ze waarborgen een correcte positionering en bekabeling om een optimale opname van zonne-energie te garanderen. Onze monteurs ondergaan tests en trainingen in ons speciale test- en trainingscentrum om hun vaardigheden te versterken.

Lees meer

 

Warmtepomp monteur

Een warmtepompmonteur is verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van warmtepompsystemen. Dit omvat het plaatsen van de pompunit, het aansluiten van leidingen, het controleren van de juiste werking en het verhelpen van eventuele storingen. Onze MAATT’en zorgen ervoor dat het systeem efficiënt en veilig werkt, en kunnen ook advies geven over het gebruik en onderhoud van de warmtepomp.

Lees meer

Laadpalen monteur

Een laadpalenmonteur installeert, onderhoudt en repareert laadpalen voor elektrische voertuigen. Dit omvat het correct aansluiten van laadstations, het controleren van elektrische verbindingen, het verifiëren van de functionaliteit en het oplossen van eventuele technische problemen. Onze MAATT monteurs zorgen ervoor dat de laadinfrastructuur betrouwbaar en veilig is, en kunnen ook klanten adviseren over het gebruik van de laadpalen.

Lees meer

Isolatiemonteur

Een isolatiemonteur is gespecialiseerd in het aanbrengen van isolatiemateriaal in gebouwen en woningen. Dit omvat het plaatsen van isolatie in muren, vloeren en daken om de energie-efficiëntie te verbeteren. Isolatiemonteurs zorgen voor een correcte installatie, controleren op luchtlekken en garanderen dat de isolatie voldoet aan de normen. De monteurs dragen bij aan het optimaliseren van de thermische prestaties van gebouwen en het verminderen van energieverlies.

Lees meer

Maak de overstap!

Naar de duurzame branche

Wij zijn altijd op zoek naar monteurs, die graag willen meewerken aan het verduurzamen van Nederland. Ook zonder ervaring in de duurzame energie zit je bij ons goed. Wij leren jouw de fijne kneepjes van het vak in ons test- en trainingscentrum en natuurlijk tijdens het werk. Heb jij affiniteit met techniek, wil je leren hoe je zonnepanelen, laadpalen of isolatiemateriaal monteert? En schrik je niet van een beetje fysiek werk op hoogte? Dan kun jij via MAATT aan de slag bij opdrachtgevers in de duurzame branche. Wij helpen jou altijd bij het vinden van werk dat bij je past.

Werken voor MAATT

Dit bieden wij jou
  • Salaris afhankelijk van ervaring
  • Wekelijkse verloning
  • Vakantiegeld en vakantiedagen volgens cao metaal
  • Auto, werkkleding en gereedschap van de zaak
  • Vaste aanstelling mogelijk bij goed functioneren
  • Doorgroeien naar elektromonteur? Dan kan!
  • Gezellige barbecues en feestjes
  • Prettige werksfeer met leuke collega’s
  • Jouw MAATT contactpersoon staat altijd voor je klaar
  • Heb je geen VCA? Dan regelen wij dat voor jou.

Vergroot de kans op werk dat echt bij jou past!

Laat hier je gegevens achter: