Open sollicitatie

WERKEN ALS HVAC MONTEUR BIJ MAATT

Ben jij een ervaren HVAC-monteur die graag deel wil uitmaken van ons team? Bij MAATT zijn we op zoek naar een gepassioneerde vakman met uitgebreide kennis van HVAC-systemen en een toewijding voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Als HVAC monteur bij ons krijg je de mogelijkheid om je expertise in te zetten en te groeien in een dynamische en ondersteunende werkomgeving. Een HVAC monteur is een verzamelnaam voor verschillende functies. Naast een HVAC monteur, zoeken wij ook specifiekere profielen zoals:

Luchtkanalenmonteur

Deskundigen op het gebied van lucht- en spirokanalenmontage zijn bedreven in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van luchtkanalen en leidingsystemen. Ze zorgen voor een doeltreffende luchtstroom in gebouwen, wat cruciaal is voor verwarmings- en koelsystemen.

Lees meer

Aircomonteur

Specialisten op het gebied van airconditioningmontage concentreren zich specifiek op airconditioningssystemen. Ze plaatsen, onderhouden en herstellen airconditioningunits in diverse omgevingen, zoals kantoren, winkels en woningen.

Lees meer

Koelmonteur

Vakmensen op het gebied van koeltechniek zijn bedreven in het installeren, onderhouden en repareren van koelsystemen, zoals koelkasten, vriezers en industriële koelinstallaties. Ze waarborgen de optimale werking van deze systemen en handhaven de vereiste temperaturen.

Lees meer

Inbedrijfsteller

Inbedrijfstellers hebben de taak om technische installaties, zoals HVAC-systemen en koelinstallaties, te testen en in bedrijf te stellen. Ze verzekeren zich ervan dat alle componenten correct functioneren en voldoen aan de gestelde specificaties.

Lees meer

Wat doet een HVAC monteur?

Een HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning) monteur is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen in verschillende gebouwen, zoals huizen, kantoren en fabrieken. Ze zijn verantwoordelijk voor het zorgen dat deze systemen efficiënt en veilig werken. Dit omvat het installeren van nieuwe HVAC-systemen, het uitvoeren van regelmatig onderhoud om optimale prestaties te behouden, het opsporen en repareren van storingen, het vervangen van beschadigde onderdelen en het afstemmen van systemen op de specifieke behoeften van klanten. HVAC-monteurs werken vaak nauw samen met ingenieurs en kunnen zowel in residentiële als commerciële omgevingen worden ingezet.

Dit bieden wij jou

Arbeidsvoorwaarden voor HVAC monteurs

Bij MAATT begrijpen we dat elke professional unieke behoeften heeft. Daarom passen onze arbeidsvoorwaarden zich aan op basis van jouw kennis, ervaring en opleiding. Onze benadering is persoonlijk; we koesteren jouw groei als HVAC-monteur. We bieden begeleiding, niet alleen aan het begin van je werk, maar gedurende jouw hele traject bij ons. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom voorzien we al onze medewerkers van hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Bovendien zijn we als organisatie VCU-gecertificeerd, wat betekent dat we de hoogste normen handhaven.

Dit moet jij kunnen

Om aan de slag te gaan
  • MBO werk en denkniveau
  • MBO diploma in de richting van werkbouwtuigkundige
  • Vakopleiding in koeltechniek / koudetechniek is een pre
  • Ervaring in de luchtbehandeling
  • VCA (of bereid deze te behalen)
  • Rijbewijs B

Vergroot de kans op werk dat echt bij jou past!

Laat hier je gegevens achter: