Open sollicitatie

Werken als medewerker Technische dienst bij MAATT

Bij MAATT zijn we op zoek naar getalenteerde vaklieden zoals jij! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van gekwalificeerde technische professionals aan verschillende bedrijven. Als jij een ervaren onderhoudsmonteur, servicemonteur of storingsmonteur bent, bieden wij uitdagende kansen en een stimulerende werkomgeving. Word een MAATT en draag bij aan naadloze integratie en uitstekende technische ondersteuning voor onze klanten.

Welke technieken kom je tegen bij de technische dienst?

In de technische dienst staan diverse technieken centraal. Hoewel de zoektocht naar een allround specialist een streven is, is dit in de praktijk zelden het geval. Als technische dienst kan je te maken krijgen met de volgende technieken:

 • Werktuigbouwkunde: Dit richt zich op mechanische systemen zoals machines en transportbanden. Medewerkers in de technische dienst begrijpen en onderhouden deze apparatuur in de voedselindustrie.
 • Elektrotechniek: Alles rond elektrische systemen, van panelen tot bedieningssystemen in machines, valt hieronder. In de voedselindustrie gaat het om het onderhouden van elektrische installaties.
 • Hydrauliek: Dit maakt gebruik van vloeistoffen voor precisiebewegingen, zoals bij snij- en verpakkingsmachines.
 • Koeltechniek: Het beheersen van temperaturen is cruciaal om producten vers te houden. Voor sommige werkzaamheden is een speciaal certificaat nodig.
 • Pneumatiek: Het gebruik van lucht voor bewegingen, bijvoorbeeld in verpakkingsmachines. In de praktijk wordt perslucht voornamelijk gebruikt om gereedschappen en machines in beweging te zetten.

Welke werkzaamheden doe je bij de technische dienst?

Wanneer je op een bepaald onderdeel van je vakgebied kennis mist, dan zorgen we er samen voor dat jij je dat eigen kunt maken. De belangrijkste werkzaamheden die je uitvoert als allround monteur technische dienst zijn:

 • Verrichten van (preventief) onderhoud, reparaties en revisies aan de machines en installaties;
 • Zelf maken of aanpassen van (onderdelen van) machines;
 • Aanpassen van de werktekeningen als je iets hebt veranderd aan een machine of installatie. Ook werk je in de administratie bij wat je hebt gedaan;
 • Opheffen van storingen aan machines en installaties;
 • Doorgeven van bestellingen, materialen en onderdelen aan de werkvoorbereider.

Wanneer werk je?

Vaak word er gewerkt met een 2 of 3-ploegendienst op doordeweekse dagen. Het kan voorkomen dat je in de weekendde werkt en soms ook storingsdienst hebt.

Wat heb je nodig

op de technische dienst?

Ben jij iemand die het niet erg vindt om af en toe wat langer door te werken om taken af te ronden? Heb je geen probleem met het draaien van storingsdiensten en ben je altijd op zoek naar manieren om dingen te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons draait alles om toewijding en initiatief. Als medewerker Technische Dienst ben je essentieel voor het soepel laten verlopen van de operationele processen van onze opdrachtgevers. Je begrijpt het belang van een probleemloze werkomgeving en neemt graag het initiatief om verbeteringen voor te stellen en door te voeren. Of het nu gaat om het optimaliseren van procedures, het stroomlijnen van processen of het introduceren van innovatieve oplossingen.

Dit bieden wij jou

Check jouw arbeidsvoorwaarden

Wat wij je bieden:

 • Het basis salaris is sterk afhankelijk van je ervaring, daarom kan het variëren tussen de €2.354,- tot €5.751,- per maand, gebaseerd op een fulltime werkweek;
 • Een ploegentoeslag en een storingsdiensttoeslag;
 • Minimaal 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding.

Dit moet jij kunnen

Wordt een MAATT

Een baan als technische dienst is niet voor iedereen weggelegd. Voldoe jij aan de volgende eisen?

 • Een mbo-3 diploma in een technische richting, bijvoorbeeld elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouw en je wilt graag nieuwe dingen leren;
 • Bij voorkeur heb je al een aantal jaren ervaring in een onderhoudsfunctie;
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal voldoende om goed te kunnen samenwerken en met je collega’s te communiceren.

Wil jij werken als medewerker Technische Dienst bij MAATT?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!