Zo werkt MAATT

Goed personeel is uiterst belangrijk voor het succes van een bedrijf. MAATT begrijpt dat als geen ander. Wij binden vakmonteurs en klanten in de installatietechniek aan ons door een langdurige samenwerking aan te gaan. MAATT zorgt er voor dat het werk gedaan wordt!

Vakkrachten nodig?

Heeft u extra monteurs nodig voor een bepaalde klus of voor langere tijd? MAATT helpt graag! Wij stellen hoge eisen aan de vakmannen die wij aan u koppelen, want wij zoeken naar een kwalitatieve samenwerking. MAATT begrijpt wat een vakvolwassen monteur is, die moet zijn vak verstaan en volledig uitgerust met het juiste gereedschap, werkkleding en pbm’s op de klus verschijnen. Op tijd én met eigen vervoer. Zo kunt u zich bezighouden met uw kerntaken.

Gewoon Goed Geregeld
Wij begrijpen dat maandagochtend 07:00 uur spitstijd is op de bouw. Vandaar dat wij bij elke nieuwe opstart zélf ook aanwezig zijn om de opstart in goede banen te leiden. Wij vertrekken pas als alles duidelijk en afgestemd is zodat uw monteurs onbezorgd samen met onze monteurs aan de slag kunnen gaan . Dat noemen wij Gewoon Goed Geregeld!

Geen personeel meer op de bank!
In tijden van drukte voorzien we u graag van een extra paar handen, maar wat als het even minder gaat? Ook dan staat MAATT voor u klaar! Door ons uitgebreide, landelijke netwerk zijn wij in staat om doorleen toe te passen, zodat uw medewerkers tijdelijk bij een andere partner van MAATT aan het werk kunnen. De uren factureert u gewoon door aan MAATT. Kunt u uw monteurs zelf weer gebruiken? Dan staan ze natuurlijk direct weer tot uw beschikking!