Matthy van Empel

Mijn naam is Matthy van Empel, 30 jaar oud en woonachtig in het mooie Oisterwijk (Noord-Brabant). Ik ben bij MAATT begonnen als accountmanager bij Covebo Breda en daarna heb ik MAATT Breda mogen opzetten. Zelf had ik al 3 jaar ervaring met profielen in de elektrotechniek en installatietechniek, dit kon ik goed gebruiken bij MAATT Breda. Inmiddels werk ik bijna 3,5 jaar bij Covebo/MAATT.

MAATT Breda is actief in Brabant, Zeeland en regio Rotterdam. We bemiddelen zonnepanelen monteurs, loodgieters en elektromonteurs (zowel in loondienst als zzp’ers).

Sinds 1 januari ben ik vestigingsmanager bij MAATT Breda. Wij zijn nog één van de kleinere vestigingen, maar hebben behoorlijke ambities. Sinds kort hebben we een coordinator aangenomen om ook meer bezig te kunnen zijn met buitenlandse krachten. We werken nu bijvoorbeeld veel samen met kantoren in Spanje en Portugal. Het mooie is dat er bij MAATT ruimte is om te groeien op alle vlakken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op!

E: empel@maatt.nl

T: +31 (0)6 29 28 89 00