Tjardo Bijkersma

Mijn naam is Tjardo Bijkersma (32 jaar oud) en woonachtig in Harderwijk. Als er 17 jaar geleden meer stimulans was geweest voor het werken in de techniek had ik waarschijnlijk een andere keuze gemaakt en zou mijn loopbaan er anders uit gezien hebben. Drie jaar geleden stond ik op een kantelpunt in mijn carrière en had ik besloten de switch te maken naar de techniek, de vraag naar nieuwe instroom werd namelijk steeds groter. Zo deed ik een open sollicitatie bij Covebo Uitzendgroep (MAATT is onderdeel van de uitzendgroep) met de vraag of zij mij konden helpen bij deze switch. Uiteraard wilde men mij helpen in deze zoektocht, maar kreeg ik ook de vraag of ik het zag zitten om voor de uitzendgroep te komen werken. Wat heb ik te verliezen dacht ik? Weloverwogen koos ik er voor om als commercieel medewerker aan de slag te gaan en nu bemiddel ik in personeel in de techniek. Mijn commerciële ervaring, omgang met mensen en mijn affiniteit met techniek helpen mij in deze functie!

Ik werk sinds februari 2020 voor MAATT en ben begonnen als accountmanager, sinds januari 2023 ben ik werkzaam als teammanager MAATT Noord-West.

Mijn focusgebied ligt op de linkerkant van het land, van Den Haag tot en met de kop van Noord-Holland. Maar met mijn collega’s binnen MAATT hebben wij een landelijke dekking. Dus waar je ook actief bent verwachten wij te kunnen samenwerken. Ik richt mij op de volgende profielen: elektriciens, loodgieters, zonnepanelen monteurs en ventilatiemonteurs. Ook heb ik wat specialismen in de scheepsbouw, hierin voorzie ik in lassers, ijzerwerkers, pijpfitters, armaflex isoleerders, loodgieters en ventilatiemonteurs. Een ander specialisme is het leveren van elektromonteurs en assemblagemedewerkers voor het bouwen van transformatorstations. Met het oog op de toekomst willen wij ook groeien op het gebied van laadpalenmonteurs en prefab-medewerkers. Mocht u het interessant vinden om hierin samen op te trekken kom ik hier graag over in gesprek.

MAATT is er oprecht voor de mensen, ieders wereld van werk met passie goed regelen, daarin voel ik me thuis. We moeten in deze snelle wereld letterlijk MAATTwerk leveren om samen succesvol te kunnen zijn. En als we samen slagen in die missie moeten we dat ook samen vieren!

Ik licht graag de mogelijkheden toe in een gesprek.

E: bijkersma@maatt.nl

T: +31 (0)6 11 27 88 29