Open sollicitatie

Werken als isolatiemonteur bij MAATT

Ben je een isolatiemonteur op zoek naar nieuwe mogelijkheden in je carrière? Wil je een functie vinden die perfect past bij jouw vaardigheden? Bij MAATT zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van vakmensen in de isolatietechniek, met specifieke focus op diverse isolatievormen, waaronder spouwisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie en leidingisolatie. Als jij technisch onderlegd bent, een passie hebt voor isolatiewerkzaamheden en ervaring hebt als isolatiemonteur. Nodigen we je uit om vandaag nog te solliciteren op een van onze vacatures voor isolatiemonteurs! Ontdek de mogelijkheden die op jou wachten en zet de volgende stap in je loopbaan bij MAATT.

Vacatures voor isolatiemonteurs

Bekijk de vacatures snel

Wat doet een isolatiemonteur?

Een isolatiemonteur  is verantwoordelijk voor het aanbrengen van verschillende soorten isolatie om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren. Specifiek omvat het werk:

 1. Spouwisolatie: Het aanbrengen van isolatiemateriaal in de spouwmuur, de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een gebouw.
 2. Gevelisolatie: Het isoleren van de buitenmuren van een gebouw om warmteverlies te verminderen.
 3. Kruipruimte isolatie: Het aanbrengen van isolatiemateriaal in de kruipruimte onder de vloer om te voorkomen dat kou vanuit de grond het gebouw binnendringt.
 4. Dakisolatie: Het isoleren van het dak om warmteverlies via het dak te verminderen.
 5. Leidingisolatie: Het isoleren van leidingen om warmteverlies te beperken en te zorgen voor een efficiënte werking van verwarmings- en koelsystemen.

De isolatiemonteur zorgt ervoor dat het isolatiemateriaal op de juiste wijze wordt aangebracht volgens de specificaties en normen. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals materiaalkeuze, isolatiedikte en installatietechnieken. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van de thermische efficiëntie van gebouwen, wat resulteert in energiebesparing en een comfortabeler binnenklimaat.

Dit bieden wij jou

Arbeidsvoorwaarden voor isolatiemonteurs

Goede vakmensen hebben goed materiaal nodig. Daarom profiteer je bij MAATT van:

 • Volledige set handgereedschap en gekeurd elektrisch gereedschap van Hilti
 • Werkkleding, zodat jij goed verzorgd op pad kunt
 • PBM’s, zodat jij veilig en verantwoord je werk kunt doen
 • Goed salaris, op basis van de cao Metaal & Techniek
 • Heb je geen eigen vervoer? Dan kunnen wij een auto voor je regelen!

Dit moet jij kunnen

Om aan de slag te gaan

Voldoe jij aan de volgende eisen? Als isolatiemonteur moet je namelijk ervaring hebben met de volgende soorten isolatie:

 • Spouwisolatie;
 • Gevelisolatie;
 • Kruipruimte isolatie;
 • Dakisolatie
 • Leidingisolatie;

Certificaten:

 • Insula

Vergroot de kans op werk dat echt bij jou past!

Laat hier je gegevens achter: