Open sollicitatie

Werken als zonnepanelen monteur bij MAATT

Heb jij interesse om ons team te versterken als een gepassioneerde zonnepanelenmonteur? Wij zijn op zoek naar een vakman met expertise in zonnepaneleninstallatie en een sterke toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Als zonnepanelenmonteur bij MAATT krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en te groeien binnen een dynamische en ondersteunende werkomgeving.

Dit bieden wij jou

Arbeidsvoorwaarden voor zonnepanelenmonteur

Bij MAATT hanteren we arbeidsvoorwaarden die variëren op basis van jouw kennis, ervaring en opleiding. Wat echter altijd constant blijft, is onze toewijding aan een persoonlijke benadering. Dit betekent dat we aandacht hebben voor jouw professionele ontwikkeling als loodgieter. Bij MAATT zetten we ons volledig in voor uitgebreide begeleiding, niet alleen bij de aanvang van je werk, maar gedurende de gehele periode daarna.

Bovendien hechten we grote waarde aan jouw veiligheid tijdens de uitvoering van je taken. Om deze reden voorzien we al onze medewerkers van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en zijn we als organisatie VCU-gecertificeerd. Bij MAATT streven we ernaar om niet alleen een geweldige werkplek te bieden, maar ook een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt gedijen als loodgieter.

Dit moet jij kunnen

Om aan de slag te gaan
  • MBO diploma in de richting van de elektrotechniek, of relevante werkervaring;
  • In bezit van een rijbewijs (B);
  • Een geldig VCA of bereid deze te behalen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Vergroot de kans op werk dat echt bij jou past!

Laat hier je gegevens achter: