Open sollicitatie

Werken als aircomonteur bij MAATT

Ben jij gepassioneerd over het creëren van optimale klimaatbeheersing? Wij zoeken een toegewijde aircomonteur voor installatie, inspectie, onderhoud en reparatie van airconditioningsystemen. Jouw expertise zorgt voor comfort en efficiëntie. Van inspectie tot klantgerichte uitleg, werk aan uitdagende projecten en maak deel uit van een team met teamspirit. Solliciteer nu bij MAATT voor een dynamische rol waarin jouw vaardigheden bijdragen aan het perfecte binnenklimaat.

Wat doet een aircomonteur?

Een aircomonteur is verantwoordelijk voor de installatie, reparatie, onderhoud en service van airconditioningsystemen. Dit omvat het bepalen van kabel- en leidingroutes, monteren/demonteren van componenten, af- en bijvullen van airco-installaties, en het oplossen van storingen. Het werk vereist technische vaardigheden, kennis van koeltechniek en aandacht voor veiligheidsvoorschriften.

Dit bieden wij jou

Arbeidsvoorwaarden aircomonteur

Bij MAATT begrijpen we dat elke aircomonteur unieke behoeften heeft. Daarom passen wij onze arbeidsvoorwaarden aan op basis van jouw kennis, ervaring en opleiding als professional in de installatietechniek. Onze persoonlijke benadering is specifiek gericht op jouw groei als aircomonteur. We bieden voortdurende begeleiding, met een sterke nadruk op veiligheid. Als onderdeel van onze inzet voor jouw welzijn voorzien we in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Bovendien bieden we de mogelijkheid om via MAATT jouw Vca-certificaat te behalen, en we hanteren aantrekkelijke salarisvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden om te zorgen voor een stimulerende en evenwichtige werkomgeving.

Dit moet je kunnen

Om aan de slag te gaan

Kwalificaties voor de functie:

  • In het bezit van een MBO-diploma elektrotechniek/installatietechniek, bij voorkeur aangevuld met een vakopleiding in koeltechniek.
  • Professioneel, oplossingsgericht, zelfstandig en enthousiast.
  • F-gassen diploma.
  • Rijbewijs B(E) is vereist.
  • Ervaring met het monteren, onderhouden en servicen van airconditioning- en warmtepompinstallaties is een pre.

Vergroot de kans op werk dat echt bij jou past!

Laat hier je gegevens achter: