Open sollicitatie

Werken als inbedrijfsteller bij MAATT

Ben jij gedreven in het tot leven brengen van technologische systemen? Als inbedrijfsteller speel je een cruciale rol in inspectie, tests, aanpassingen en opleiding. Je waarborgt dat installaties correct functioneren volgens specificaties en ontwerpeisen. Van grondige inspectie tot gedetailleerde documentatie, jouw bijdrage is essentieel voor efficiënte en veilige systeemprestaties. Werk aan uitdagende projecten, investeer in professionele ontwikkeling en maak deel uit van een team met teamspirit. Solliciteer nu en word de sleutelfiguur tussen ontwerp en werkelijkheid, waar operational excellence de standaard is.

Wat doet een inbedrijfsteller?

Een inbedrijfsteller is een professional die verantwoordelijk is voor het in bedrijf stellen van technische systemen, installaties of apparatuur. Het proces van inbedrijfstelling omvat het controleren, testen en operationeel maken van verschillende componenten om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren volgens de specificaties en ontwerpeisen.

Hier zijn enkele taken die een inbedrijfsteller doorgaans uitvoert:

 1. Inspectie en voorbereiding: De inbedrijfsteller begint vaak met het inspecteren van de installatie of het systeem om ervoor te zorgen dat alle componenten correct zijn geïnstalleerd. Hij kan ook controleren of alle benodigde materialen en documentatie beschikbaar zijn. Daarnaast zal de inbedrijfsteller zich vertrouwd maken met de technische specificaties en ontwerpeisen.
 2. Testen: Het uitvoeren van diverse tests om te controleren of individuele componenten en het gehele systeem naar behoren functioneren. Dit kan onder meer omvatten het uitvoeren van functionele tests om te verifiëren of alle onderdelen correct samenwerken, prestatietests om te controleren of het systeem voldoet aan de specificaties en verwachtingen  en veiligheidstests om te waarborgen dat het systeem voldoet aan de geldende veiligheidsnormen.
 3. Aanpassingen en kalibraties: Indien nodig zal de inbedrijfsteller aanpassingen maken aan de instellingen van de apparatuur om optimale prestaties te bereiken. Dit kan ook het kalibreren van sensoren of andere meetinstrumenten omvatten.
 4. Documentatie: Het bijhouden van gedetailleerde documentatie over de uitgevoerde tests, eventuele problemen die zijn opgelost en de algemene prestaties van het systeem. Deze documentatie is belangrijk voor toekomstig onderhoud en voor het verstrekken van informatie aan klanten of andere betrokken partijen.
 5. Opleiding: Het verstrekken van training aan de eindgebruikers of operators van het systeem, zodat zij bekend zijn met de werking, onderhoudsprocedures en veiligheidsvoorschriften.

Over het algemeen is de rol van een inbedrijfsteller cruciaal om ervoor te zorgen dat technische systemen op een efficiënte en veilige manier functioneren, en dat ze voldoen aan de gestelde eisen en normen.

Dit bieden wij jou

Arbeidsvoorwaarden voor inbedrijfsteller

Bij MAATT passen we onze arbeidsvoorwaarden aan op jouw unieke behoeften als inbedrijfsteller, gebaseerd op jouw kennis, ervaring en opleiding. Onze persoonlijke benadering stimuleert jouw groei gedurende je hele traject bij ons. We waarborgen veiligheid door hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen te bieden en zijn VCU-gecertificeerd, wat staat voor naleving van de hoogste normen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om via MAATT een VCA-certificering te behalen. Deze certificering onderstreept niet alleen onze toewijding aan veiligheid, maar biedt ook kansen voor jouw professionele ontwikkeling. Bij MAATT streven we naar jouw succes als inbedrijfsteller en stellen we de middelen en ondersteuning beschikbaar voor een veilige en succesvolle carrière.

Dit moet jij kunnen

Om aan de slag te gaan
 • MBO werk en denkniveau
 • MBO diploma in de richting van werkbouwtuigkundige
 • Je hebt affiniteit met pneumatiek, hydrauliek en aandrijftechniek
 • VCA (of bereid deze te behalen)
 • Beheersing Engelse taal
 • Rijbewijs B

Vergroot de kans op werk dat echt bij jou past!

Laat hier je gegevens achter: