Open sollicitatie

Werken als luchtkanalen monteur bij MAATT

Ben je geïnteresseerd in het versterken van ons team als een deskundige luchtkanalen monteur? We zoeken een professional met uitgebreide ervaring in luchtkanaalinstallatie en een enthousiasme voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan klanten. Als luchtkanalen monteur bij MAATT krijg je de kans om je expertise toe te passen en te evolueren binnen een dynamische en ondersteunende werkomgeving.

Wat doet een luchtkanalen monteur?

Een luchtkanalen monteur installeert, onderhoudt en repareert luchtkanaalsystemen in gebouwen. Ze zorgen voor een correcte plaatsing van luchtkanalen, installeren ventilatieapparatuur, voeren periodiek onderhoud uit en lossen storingen op. Deze professionals werken nauw samen met andere timmermannen om een efficiënte luchtcirculatie en ventilatie te waarborgen, wat bijdraagt aan het comfort en de gezondheid van de bewoners of gebruikers van het gebouw.

Dit bieden wij jou

Arbeidsvoorwaarden voor luchtkanalen monteurs

Bij MAATT begrijpen we dat elke professional unieke behoeften heeft. Daarom stemmen wij onze arbeidsvoorwaarden af op jouw kennis, ervaring en opleiding. Onze persoonlijke benadering richt zich op jouw groei als luchtkanalen monteur. We bieden continue begeleiding, waarbij veiligheid voorop staat. Onze medewerkers ontvangen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en we bieden de mogelijkheid om je Vca-certificaat te behalen via MAATT.

Dit moet jij kunnen

Om aan de slag te gaan
  • MBO denkniveau
  • Ervaring in de luchttechniek
  • Kennis van luchtbehandelingstechnieken
  • Vca (of bereid deze te halen)
  • Rijbewijs B

Vergroot de kans op werk dat echt bij jou past!

Laat hier je gegevens achter: