Open sollicitatie

WERKEN ALS LOODGIETER BIJ MAATT

Wil jij deel uitmaken van ons team als een toegewijde loodgieter? Wij zijn op zoek naar een vakman met expertise in loodgieterswerk en een passie voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Als loodgieter bij MAATT krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en te groeien in een dynamische en ondersteunende omgeving.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter bezit een unieke expertise die veelzijdig kan worden ingezet. Als loodgieter ben je betrokken bij installaties in nieuwbouwprojecten en sta je klaar om bij noodsituaties te helpen. Dit maakt jou niet alleen een technisch vakman, maar ook een probleemoplosser en bemiddelaar. In de rol van allround loodgieter draag je de verantwoordelijkheid voor het aansluiten en installeren van diverse soorten water- en gasleidingen, sanitaire voorzieningen en CV-installaties. Bovendien kan je worden ingeschakeld voor werkzaamheden aan (dak)goten. Je takenpakket omvat ook luchtbehandeling en koudetechniek, waardoor je een breed scala aan vaardigheden en expertise in huis hebt.

Werken als CV-monteur

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Werken als loodgieter

Bij MAATT

Ben jij een doorgewinterde loodgieter of kom je net uit de opleiding? Bij MAATT vind je vacatures die bij jou passen. In de video laten we alvast graag zien hoe jouw werkplek eruit kan zien!

Bekijk de vacatures

Dit bieden wij jou

Arbeidsvoorwaarden voor loodgieters

De arbeidsvoorwaarden variëren op basis van kennis, ervaring en opleiding. We hechten echter altijd veel waarde aan een persoonlijke benadering. Dit betekent dat we aandacht hebben voor jouw groei als loodgieter. Bij MAATT zetten we ons oprecht in voor intensieve begeleiding, niet alleen bij het begin van je werk, maar ook gedurende de periode daarna. We hechten ook grote waarde aan jouw veiligheid tijdens het uitvoeren van taken. Om die reden voorzien we al onze medewerkers van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en zijn we als organisatie VCU-gecertificeerd.

Dit moet jij kunnen

Om aan de slag te gaan
  • Opleiding installatietechniek MBO niveau -3 of gelijkwaardig
  • Aantoonbare werkervaring als loodgieter in bijvoorbeeld de woningbouw
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In bezit van geldig basis VCA
  • Een leidingpakker
  • Geen watervrees
  • Goede lichamelijke conditie
  • Je vind het leuk om in een team te werken
  • Je bent bereid om vakgerichte cursussen te volgen
  • Eventueel als in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Vergroot de kans op werk dat echt bij jou past!

Laat hier je gegevens achter: