Ben jij op zoek naar vakpersoneel in de installatietechniek? Dan ben je bij MAATT aan het juiste adres. MAATT is de partner voor monteurs en installatiebedrijven. Wij zijn echte aanpakkers en zorgen dat iedere klus geklaard wordt. Wij werken met vakkrachten, die over de juiste gereedschappen, kennis en ervaring beschikken. Onze monteurs worden eerst uitgebreid getest en getraind in ons eigen Test- & Trainingscentrum voordat zij beginnen met hun werk voor jou. Zo weten wij altijd wie wij in huis hebben, wat hun kwaliteiten zijn en of wij ze met vertrouwen aan het werk kunnen laten gaan bij jou!

Flexibiliteit op één

Bij ons is alles mogelijk

Ben jij op zoek naar tijdelijk personeel of juist vaste krachten? Wil je snel kunnen op- en afschalen én ben je toe aan meer flexibiliteit? Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Kies jij voor MAATT, dan kies je voor flexibiliteit: je zit niet vast aan personeel en weet vooraf wat de kosten zijn. Bovendien neemt MAATT het gehele wervingstraject uit handen. We bespreken samen de wensen en behoeften en gaan daarmee voor jou aan de slag!

Begeleiding vakkrachten

Door onze professionele recruiters
  • Persoonlijke begeleiding gedurende de opdracht, ook buiten werktijd
  • Verstrekking PBM’s
  • Menselijke maat
  • 24/7 dienstverlening

Zo werkt MAATT

Goed personeel is uiterst belangrijk voor het succes van een bedrijf. MAATT begrijpt dat als geen ander. Wij binden vakmonteurs en klanten in de installatietechniek aan ons door een langdurige samenwerking aan te gaan. MAATT zorgt er voor dat het werk gedaan wordt!

Alles over MAATT

Vakpersoneel

Om zowel onze klanten als onze medewerkers op de beste manier te kunnen bedienen heeft MAATT er voor gekozen om zich volledig te focussen op de installatietechniek. Hierdoor weten we precies wat er speelt in de branche en zijn we volledig ingericht op uw vakgebied om u optimaal ondersteunen.

Alles over ons vakpersoneel

Test- en trainingscentrum

Werken als installatiemonteur in Hongarije, Spanje of Roemenië is anders dan in Nederland. Om ervoor te zorgen dat de overgang naar de Nederlandse arbeidsmarkt zo soepel mogelijk verloopt testen wij al onze EU-vakkrachten in ons Test- & Trainingscentrum.

Alles over ons test- en trainingscentrum