Ons test- en trainingscentrum

Heb jij een gesprek gehad met één van onze recruiters en is er een match? Dan is het bijna tijd om aan de slag te gaan. Maar eerst kijken wij samen of jij beschikt over de juiste kennis en vaardigheden uit het vakgebied. Dit is het moment dat jij een training gaat volgen in ons test- en trainingscentrum.

Ons eigen test- en trainingscentrum is gevestigd in Nijkerk. Hier kunnen wij jou trainen en opleiden in de installatietechniek! Wanneer jij gaat starten bij MAATT kijken wij samen naar jouw kennis en vaardigheden. Wil jij ergens nog wat meer over weten? Of mis je op een specifiek gebied bepaalde vaardigheden? Onze trainers Jeroen en Martijn gaan met jou aan de slag in het test- en trainingscentrum. Hierdoor hopen wij dat jij met een goed gevoel en vol vertrouwen gaat werken bij onze opdrachtgever.

Testen en trainen

Waar wij jouw op kunnen trainen!
  • CV installatie
  • Montage van zonnepanelen
  • Loodgieters werkzaamheden
  • Elektrotechniek

Benieuwd?

Een dag in het test- en trainingscentrum
Ons test- en trainingscentrum -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Hoe ziet een training eruit?

Nadat wij samen hebben gekeken welke training jij nog wilt gaan volgen gaan we beginnen met het testen en trainen. De duur en de inhoud van de training hangt af van jouw kennis en vaardigheden. Om de belangrijke onderdelen onder de knie te krijgen, is vaak minimaal één dag training nodig.

In de ochtend word jij door Jeroen en Martijn ontvangen in het test- en trainingscentrum. Na een rustige opstart met een kopje koffie gaan zij jou begeleiden tijdens de training. Natuurlijk krijg je eerst theorie-uitleg, instructies en dan ga je echt aan de slag. Jeroen en Martijn testen een aantal belangrijke competenties en vaardigheden, en zorgen ervoor dat jij beschikt over de meest recente kennis uit het vakgebied.

Jouw competentierapport

Na het testen en trainen, wordt er voor jou een competentierapport opgemaakt. Hierin staat alle informatie over jouw vaardigheden. Jouw CV, dit competentierapport en eventuele andere certificaten ontvangt de opdrachtgever, zodat hij weet dat jij aan alle voorwaarden voldoet, beschikt over alle kennis en jij dus aan de slag kan. Daarnaast kunnen zij hier ook rekening mee houden in het werk. Nadat je dit competentierapport hebt ontvangen en we akkoord hebben van de opdrachtgever, ondertekenen we samen jouw contract.

Wil jij graag werken in de techniek? Bekijk onze vacatures en wie weet zien we je snel in ons test- en trainingscentrum.